GTA 5 ekran kartı 512 MB görünüyor

UğurAkar38

Hectopat
Daha fazla  
Benim ekran kartım 2 GB yakın bir değere sahip. Ama GTA 5 oynarken ekran kartımı 512 MB olarak algılıyor ve haliyle oldukça yetersiz kalıyor. Bunun çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA 5, paylaşılan belleği değil fiziksel belleği yazar. Ekran kartınız 512 MB ise GTA 5 de 512 MB olarak görür.

Benim ekran kartım dediğiniz kartın modeliniz yazarsanız kaç GB olduğunu söyleyebiliriz. Ya da Görev Yöneticisi altından öğrenebilirsiniz:

Ekran kartım Atı Radeon hd 4300/4500 series ve 1750 mb bir değere sahip.

Bende hep 8192 gözüküyordu yeni çıktı bende. 512 gözüküyor internette gördüğüm her çözümü yaptım hala aynı.

Recep abi bende önceden 2048 MB gözüküyor du 1 sene sonra tekrardan indirdim oyunu Şimdi ise 512 MB gözüküyor

Masaüstüne sağ tık yapın, ''Görüntü Ayarları''na girin:

''Ayrılmış Video Belleği''nin karşısında yazan değer sizin ekran kartınızın belleğinin boyutudur. Benimki 2 GB.

Benim de 8192 yazıyordu birkaç ay sonra 512 oldu. Çözen var mı?

Ayrıca eski konuları hortlatmak yerine yeni konu açın.

Bilmeden konuşmayın konu açtım net bir cevap alamadım çözüm arıyorum yazıyorum hiçbir çözüm işe yaramıyor zaten.

Ekran kartı 8 GB'den 512 MB'ye düşmez. Düşmesi için ekran kartı belleklerinin bozulması lazım modelini yazın ekran kartının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…