HanDuo Decapat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 686 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Kasım 2022 #1 NVIDIA ayarlarından GTA V için ekran kartını da seçtim yine de düzelmedi, niye kullanmıyor anlamıyorum.
NVIDIA ayarlarından GTA V için ekran kartını da seçtim yine de düzelmedi, niye kullanmıyor anlamıyorum.
rRype Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 798 Çözümler 2 Yer Antarktika 6 Kasım 2022 #2 144 FPS alıyorsunuz daha ne istiyorsunuz. (!)
taskspc Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 725 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #3 HanDuo dedi: NVIDIA ayarlarından GTA V için ekran kartını da seçtim yine de düzelmedi, niye kullanmıyor anlamıyorum. Eki Görüntüle 1565287 Genişletmek için tıkla... Sanırım sürücü izinlerinden kaynaklı olarak MSI Afterburner'da gözükmüyor isterseniz başka bir yazılımla veya direkt alt-tab ile görev yöneticisinden bakın. %0 ile o değer RX 7900 XTX olsa bile alınamaz. Anlamışsınızdır umarım.
HanDuo dedi: NVIDIA ayarlarından GTA V için ekran kartını da seçtim yine de düzelmedi, niye kullanmıyor anlamıyorum. Eki Görüntüle 1565287 Genişletmek için tıkla... Sanırım sürücü izinlerinden kaynaklı olarak MSI Afterburner'da gözükmüyor isterseniz başka bir yazılımla veya direkt alt-tab ile görev yöneticisinden bakın. %0 ile o değer RX 7900 XTX olsa bile alınamaz. Anlamışsınızdır umarım.