Emirhan Acil!
Centipat
Şu GTA 5 oyununda bir sorun ila karşılaştım kendi destek ekiplerine de bildirdim fakat 3 haftadır bir cevap alamıyorum.
Sorun yazı olarak şu:
Önceden bir epostam vardı amcamın epostasıydı "ibrahimdalkic52@gmail.com" bu epostası steamına kayıtlıyken GTA 5 almış.
Sonra e posta şifresini unutmuş ve ben Steam'daki bu epostayı değiştirdim. "yddalgic1@outlook.com" diye. Sonra GTA 5'e girdim.
Ve GTA 5'te email verification diye bir yer karşıma çıktı. Önceden close der kapatırdık, oyuna girerdi. Fakat şimdi close deyince girmiyor ve Steam'da "yddalgic1@outlook.com" diye kayıtlıyken e postam burada "ibrahimdalkic52@gmail.com" üzerinde.
Doğrulama yapmamı istiyor fakat bu e posta amcama ait ve şifresini unutmuş.
Sorun resim olarak şu:
"Play on Steam" yazısına tıklıyorum,
Sorun yazı olarak şu:
Önceden bir epostam vardı amcamın epostasıydı "ibrahimdalkic52@gmail.com" bu epostası steamına kayıtlıyken GTA 5 almış.
Sonra e posta şifresini unutmuş ve ben Steam'daki bu epostayı değiştirdim. "yddalgic1@outlook.com" diye. Sonra GTA 5'e girdim.
Ve GTA 5'te email verification diye bir yer karşıma çıktı. Önceden close der kapatırdık, oyuna girerdi. Fakat şimdi close deyince girmiyor ve Steam'da "yddalgic1@outlook.com" diye kayıtlıyken e postam burada "ibrahimdalkic52@gmail.com" üzerinde.
Doğrulama yapmamı istiyor fakat bu e posta amcama ait ve şifresini unutmuş.
Sorun resim olarak şu:
"Play on Steam" yazısına tıklıyorum,
Son düzenleyen: Moderatör: