PC de fakat Low da oynamak gerek. Şöyle diyim,Bende PS4 sürümü ve PC sürümü var hangisi daha verimli ve stabil bir deneyim sunar?
PC:
GeForce GTX 1050 Ti
16 GB RAM.
Intel Core ı7 8.nesil
Oyun oynama konusunda evet, PC de IıIıIIıIı diye hile açan çok kişi var. Eğer tek kişilik ise PS4 öneririm. PS4 tek kişilik de Ultra 60FPS açıyor.konsol daha stabil olur
PC de fakat Low da oynamak gerek. Şöyle diyeyim,
PS4 Ultra-30FPS
PC Low- minimum 50 FPS.
Oyun oynama konusunda evet, PC de ııııııııı diye hile açan çok kişi var. Eğer tek kişilik ise PS4 öneririm. PS4 tek kişilik de Ultra 60FPS açıyor.
Online de 60FPS stabil vermesi zor High-Ultra da. Ben Ryzen 7 2600 ve 1660S ile High da Online de 80 FPS alıyorum.Hocam ben zamanında PC'de highda denedim 60FPS veriyordu stabil ama. PC'de bakım yapıldığı için tekrar gene sorayım istedim.
PC de fakat Low da oynamak gerek. Şöyle diyeyim,
PS4 Ultra-30FPS
PC Low- minimum 50 FPS.
Oyun oynama konusunda evet, PC de ııııııııı diye hile açan çok kişi var. Eğer tek kişilik ise PS4 öneririm. PS4 tek kişilik de Ultra 60FPS açıyor.
PC daha iyi. PS4 bazen 30FPS bile tutturamıyor.
Online de 60FPS stabil vermesi zor high-Ultra da. Ben Ryzen 7 2600 ve 1660S ile high da Online de 80 FPS alıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.