GTA 5 en ucuz nereden alınır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Xecition18

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba. Dünki yazdığım konudan sonra biraz araştırdım ve GTA 5 fiyatlarının bayağı uçuk olduğunu gördüm. Sizden istediğim acaba GTA 5 ucuza satan bir yer var mı?

Epic Games ücretsiz yaptığı zaman birden fazla hesaba alan arkadaşlar vardı, onlardan satın alabilirsiniz.

Epic games üzerinden almayın. Launcher optimizasyonu berbat olduğundan gidip steamden aldım oyunu.

Merhaba. Dünki yazdığım konudan sonra biraz araştırdım ve GTA 5 fiyatlarının bayağı uçuk olduğunu gördüm. Sizden istediğim acaba GTA 5 ucuza satan bir yer var mı?
Epic Games'den GTA 5 Premium Edition'u 32TL'ye almıştım.

170 TL oyundu. Bir indirim vardı. Bende de 60 TL'lik kupon vardı ve 32TL'ye denk getirdim ve aldım.

Epic Games ücretsiz yaptığı sırada 7-8 tane almıştım istersen ucuza bırakabilirim.

En yakın Steam indirimleri 29 Ekim'de. Fakat daha öncesinde bile indirime girebilir oyun, takip etmelisin. Epic Games'te ise henüz yaz indirimleri olmadı sanırsam, onu da bekleyebilirsin.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…