QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.387 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #1 |Epic games| GTA5´in eski sürümünü sildim yenisini indirdim. Ancak oyun açılmıyor ve bu hatayı veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2025
|Epic games| GTA5´in eski sürümünü sildim yenisini indirdim. Ancak oyun açılmıyor ve bu hatayı veriyor.
Çözüm Beyaz_G 4 Mart 2025 Epic Games üzerinden oyunu çalıştırmaya çalışan kişiler bu sorunu yaşıyor. Bende de durum aynı. Yakında düzelir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Epic Games üzerinden oyunu çalıştırmaya çalışan kişiler bu sorunu yaşıyor. Bende de durum aynı. Yakında düzelir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
K KAAN.M3RT Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 55 5 Mart 2025 #21 wyrzen dedi: Kenar yumuşatmayı, RDR2'deki gibi TAA yapmışlar ve bayağı bulanık gözüküyor, 1080P'de açıcaksan eski legacy daha iyi gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam AMD kart kullanıyorsanız FSR 3'e çekip altındaki seçenekte quality yazan yeri Nativeaa'ya çekin Artı 0 Eksi
wyrzen dedi: Kenar yumuşatmayı, RDR2'deki gibi TAA yapmışlar ve bayağı bulanık gözüküyor, 1080P'de açıcaksan eski legacy daha iyi gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam AMD kart kullanıyorsanız FSR 3'e çekip altındaki seçenekte quality yazan yeri Nativeaa'ya çekin
wyrzen Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX-4060ti i5-12400F 32GB-DDR4 Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #22 KAAN.M3RT dedi: Hocam AMD kart kullanıyorsanız FSR 3'e çekip altındaki seçenekte quality yazan yeri Nativeaa'ya çekin Genişletmek için tıkla... NVIDIA Kullanıyorum Artı 0 Eksi
KAAN.M3RT dedi: Hocam AMD kart kullanıyorsanız FSR 3'e çekip altındaki seçenekte quality yazan yeri Nativeaa'ya çekin Genişletmek için tıkla... NVIDIA Kullanıyorum
Johnwick55 Centipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 8 Çözümler 1 6 Mart 2025 #23 bende de aynı sıkıntı var Artı 0 Eksi
L Launcher123 Yoctopat Katılım 7 Mart 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #24 bende enhancedde oyuna giriyor online veya story ye girdiğimde game error reboot yazıp atıyor düzelmiyor Artı 0 Eksi
bende enhancedde oyuna giriyor online veya story ye girdiğimde game error reboot yazıp atıyor düzelmiyor
Olcay364 Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #25 Bendede açılmıyordu Rockstar launcher'ı yükledim denedim açıldı, rockstar launcher yokmuş belki sizde de olmayabilir ondan açılmıyordur. Artı 0 Eksi
Bendede açılmıyordu Rockstar launcher'ı yükledim denedim açıldı, rockstar launcher yokmuş belki sizde de olmayabilir ondan açılmıyordur.