GTA 5 Enhanced açılmıyor

Daha fazla  
Selamlar. Epic Games üzerinden GTA 5 Enhanced Edition aldım. Oyuna Türkçe yama ve Menyoo kurdum. Son sürüm ve encanted ile uyumlu fakat oyuna giremiyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-19 202301.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-19 202301.png
    506,9 KB · Görüntüleme: 96
Launcher.log dosyasını veya "crash report"u inceleyerek hangi modda sorun olduğunu anlayabilirsin.
Mods klasörünü kaldırıp (veya başka yere taşıyıp) temiz şekilde başlatmayı dene.
Sorun olmazsa sadece Menyoo'yu kur, Türkçe yamasız dene — hangisi sorun çıkarıyor onu tespit et.
Eğer çok uğraştırıyorsa, oyunu tekrar doğrulayıp (Epic Games > library > GTA V > üç nokta > verify) temiz kurulum yap, sonra modları tek tek test ederek ekle.

Launcher.log dosyasını veya "crash report"u inceleyerek hangi modda sorun olduğunu anlayabilirsin.
Mods klasörünü kaldırıp (veya başka yere taşıyıp) temiz şekilde başlatmayı dene.
Sorun olmazsa sadece Menyoo'yu kur, Türkçe yamasız dene — hangisi sorun çıkarıyor onu tespit et.
Eğer çok uğraştırıyorsa, oyunu tekrar doğrulayıp (Epic Games > library > GTA V > üç nokta > verify) temiz kurulum yap, sonra modları tek tek test ederek ekle.

Hocam maymuna anlatır gibi anlatır mısınız :d anlamadım.

GTA V klasöründe yer alan Launcher.log dosyasını aç.
Son satırlarda hata mesajları varsa, genelde hangi dosyada sorun çıktığını yazar. (örnek: menyoo.asi veya modadı.dll gibi)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı