Çözüldü GTA 5 Enhanced Criminal Enterprise starter pack nasıl kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sBaran

Picopat
Daha fazla  
GTA 5 oynamıyordum, Enhanced çıkınca yüklemiştim. Criminal Enterprise'ı Enhanced'e kurabiliyor muyuz?

Steam'de DLC'ler sadece Legacy için görünüyor da, Enhanced'de bir 200 saatim var, baştan başlamak istemiyorum. Criminal Enterprise'da da bunker ve 1M dolar var, onlar için kuracağım da, kurabilir miyim ya da Enhanced'deki hesabı Legacy'e geçirebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Legacy'de CESP'i claim edip o karakteri Enhanced'e aktarırsınız, iki karakter slotunuz olur. Biri CESP, diğeri 200 saatlik olan. Direkt Enhanced'de halihazırdaki karakterinize CESP avantajlarını aktaramazsınız.
Legacy'de Cesp'i claim edip o karakteri Enhanced'e aktarırsınız, iki karakter slotunuz olur. Biri cesp, diğeri 200 saatlik olan. Direkt Enhanced'de halihazırdaki karakterinize cesp avantajlarını aktaramazsınız.

İki karakter oluştursam cespli olan karektere hiç girmeyeceğim için DLC'yi boş yere kullanmış olurum belki gelecekte bir güncellemeyle Enhanced'e kurma gelmez mi? Bildiğim kadarıyla Legacyde 200 saatlik hesaplara kurulabiliyorda Enhanced'e DLC kurma özelliği eklenmemiş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı