V Vexg Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #1 GTA 5 Legacy'den Enhanced sürüme karakter aktarıldığı biliyorum. Enhanced arkadaşlarla çok şey yaptık, şimdi legacy sürüm geçmeyi düşünüyoruz. Enhanced sürümdeki karakterlerimizi legacy sürüme aktarabilir miyiz?
GTA 5 Legacy'den Enhanced sürüme karakter aktarıldığı biliyorum. Enhanced arkadaşlarla çok şey yaptık, şimdi legacy sürüm geçmeyi düşünüyoruz. Enhanced sürümdeki karakterlerimizi legacy sürüme aktarabilir miyiz?
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 28 Nisan 2025 #2 Evet 2 oyun arasında geçiş yapılıyor diye biliyorum fakat garanti olsun diye bir YouTube'a bakın isterseniz.
Evet 2 oyun arasında geçiş yapılıyor diye biliyorum fakat garanti olsun diye bir YouTube'a bakın isterseniz.
akif.ahgf Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 192 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx3060 i3 13100f Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #3 Vexg dedi: GTA 5 Legacy'den Enhanced sürüme karakter aktarıldığı biliyorum. Enhanced arkadaşlarla çok şey yaptık, şimdi legacy sürüm geçmeyi düşünüyoruz. Enhanced sürümdeki karakterlerimizi legacy sürüme aktarabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Hocam hesabı dönüştürürken çıkan uyarı yazıları vardı o yazılarda yapamazsınız geri dönüşü olmaz gibi bir şeyler yoksa sıkıntı olmaz. Ama en kesin çözüm denemek.
Vexg dedi: GTA 5 Legacy'den Enhanced sürüme karakter aktarıldığı biliyorum. Enhanced arkadaşlarla çok şey yaptık, şimdi legacy sürüm geçmeyi düşünüyoruz. Enhanced sürümdeki karakterlerimizi legacy sürüme aktarabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Hocam hesabı dönüştürürken çıkan uyarı yazıları vardı o yazılarda yapamazsınız geri dönüşü olmaz gibi bir şeyler yoksa sıkıntı olmaz. Ama en kesin çözüm denemek.
V Vexg Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #4 Peki teşekkürler.