L Launcher123 Yoctopat Katılım 7 Mart 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #1 GTA 5 Enhanced oyuna giriyor Online veya story moda bastğımda ereor game reboot hatası veriyor eski yöntemler de işe yaramıyor.
GTA 5 Enhanced oyuna giriyor Online veya story moda bastğımda ereor game reboot hatası veriyor eski yöntemler de işe yaramıyor.
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.937 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #2 Dosyaları doğrulayın önce bir hocam. Artı 0 Eksi
KS KS L Launcher123 Yoctopat Katılım 7 Mart 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #3 İstanbul Trip dedi: Dosyaları doğrulayın önce bir hocam. Genişletmek için tıkla... Doğruladım gene olmadı epic gamesden aldım Artı 0 Eksi
İstanbul Trip dedi: Dosyaları doğrulayın önce bir hocam. Genişletmek için tıkla... Doğruladım gene olmadı epic gamesden aldım
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.937 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #4 Launcher123 dedi: Doğruladım gene olmadı Epic Games'ten aldım. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını yedekleyip yeniden kurmayı deneyin hocam o zaman bir de sisteminiz nedir? Artı 0 Eksi
Launcher123 dedi: Doğruladım gene olmadı Epic Games'ten aldım. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını yedekleyip yeniden kurmayı deneyin hocam o zaman bir de sisteminiz nedir?
KS KS L Launcher123 Yoctopat Katılım 7 Mart 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #5 İstanbul Trip dedi: Oyun dosyalarını yedekleyip yeniden kurmayı deneyin hocam o zaman bir de sisteminiz nedir Genişletmek için tıkla... İstanbul Trip dedi: Oyun dosyalarını yedekleyip yeniden kurmayı deneyin hocam o zaman bir de sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Windows 11 i7 16 gb ram iris ekran kartı İstanbul Trip dedi: Oyun dosyalarını yedekleyip yeniden kurmayı deneyin hocam o zaman bir de sisteminiz nedir? İstanbul Trip dedi: Oyun dosyalarını yedekleyip yeniden kurmayı deneyin hocam o zaman bir de sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... nasıl yedeklicem Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
İstanbul Trip dedi: Oyun dosyalarını yedekleyip yeniden kurmayı deneyin hocam o zaman bir de sisteminiz nedir Genişletmek için tıkla... İstanbul Trip dedi: Oyun dosyalarını yedekleyip yeniden kurmayı deneyin hocam o zaman bir de sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Windows 11 i7 16 gb ram iris ekran kartı İstanbul Trip dedi: Oyun dosyalarını yedekleyip yeniden kurmayı deneyin hocam o zaman bir de sisteminiz nedir? İstanbul Trip dedi: Oyun dosyalarını yedekleyip yeniden kurmayı deneyin hocam o zaman bir de sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... nasıl yedeklicem Genişletmek için tıkla...
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.937 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #6 Launcher123 dedi: Windows 11 i7 16 GB RAM iris ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyaları bir kopyalayıp bir yere atın sonra yeniden yükleyin. Artı 0 Eksi
Launcher123 dedi: Windows 11 i7 16 GB RAM iris ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyaları bir kopyalayıp bir yere atın sonra yeniden yükleyin.
KS KS L Launcher123 Yoctopat Katılım 7 Mart 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #7 İstanbul Trip dedi: Oyunun dosyaları bir kopyalayıp bir yere atın sonra yeniden yükleyin. Genişletmek için tıkla... Gene error verdi oyuna giriyor online veya story moda girdiğimde atıyor hata verip Artı 0 Eksi
İstanbul Trip dedi: Oyunun dosyaları bir kopyalayıp bir yere atın sonra yeniden yükleyin. Genişletmek için tıkla... Gene error verdi oyuna giriyor online veya story moda girdiğimde atıyor hata verip
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.937 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #8 Launcher123 dedi: Gene error verdi oyuna giriyor Online veya story moda girdiğimde atıyor hata verip. Genişletmek için tıkla... İnternetten yabancı forumlara bakarak deneyin hocam isterseniz. Artı 0 Eksi
Launcher123 dedi: Gene error verdi oyuna giriyor Online veya story moda girdiğimde atıyor hata verip. Genişletmek için tıkla... İnternetten yabancı forumlara bakarak deneyin hocam isterseniz.
KS KS L Launcher123 Yoctopat Katılım 7 Mart 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #9 İstanbul Trip dedi: İnternetten yabancı forumlara bakarak deneyin hocam isterseniz. Genişletmek için tıkla... Benimle aynı hatayı alan görmedimki yeni oyunda eskisinde varda dosyalar farklı Artı 0 Eksi
İstanbul Trip dedi: İnternetten yabancı forumlara bakarak deneyin hocam isterseniz. Genişletmek için tıkla... Benimle aynı hatayı alan görmedimki yeni oyunda eskisinde varda dosyalar farklı
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.937 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #10 Launcher123 dedi: Benimle aynı hatayı alan görmedimki yeni oyunda eskisinde var da dosyalar farklı. Genişletmek için tıkla... Sistem yetmiyor mu acaba ekran kartı falan hocam bilemedim. Artı 0 Eksi
Launcher123 dedi: Benimle aynı hatayı alan görmedimki yeni oyunda eskisinde var da dosyalar farklı. Genişletmek için tıkla... Sistem yetmiyor mu acaba ekran kartı falan hocam bilemedim.