L Launcher123 Yoctopat Katılım 7 Mart 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #1 GTA 5 Enhanced oyuna giriyor Online veya story moda bastğımda ereor game reboot hatası veriyor eski yöntemler de işe yaramıyor.
GTA 5 Enhanced oyuna giriyor Online veya story moda bastğımda ereor game reboot hatası veriyor eski yöntemler de işe yaramıyor.
KS KS L Launcher123 Yoctopat Katılım 7 Mart 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #11 İstanbul Trip dedi: Sistem yetmiyor mu acaba ekran kartı falan hocam bilemedim. Genişletmek için tıkla... Eski oyun daha fazla yer kaplıyor onu açıyor forzayı falanda açıyor Artı 0 Eksi
İstanbul Trip dedi: Sistem yetmiyor mu acaba ekran kartı falan hocam bilemedim. Genişletmek için tıkla... Eski oyun daha fazla yer kaplıyor onu açıyor forzayı falanda açıyor
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.938 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #12 Launcher123 dedi: Eski oyun daha fazla yer kaplıyor onu açıyor Forza'yı falan da açıyor. Genişletmek için tıkla... Yeni GTA biraz daha katı sistem gereksinimleri istiyorya ondan dedim hocam grafik falan düşürmeyi dener misiniz? Artı 0 Eksi
Launcher123 dedi: Eski oyun daha fazla yer kaplıyor onu açıyor Forza'yı falan da açıyor. Genişletmek için tıkla... Yeni GTA biraz daha katı sistem gereksinimleri istiyorya ondan dedim hocam grafik falan düşürmeyi dener misiniz?
KS KS L Launcher123 Yoctopat Katılım 7 Mart 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #13 İstanbul Trip dedi: Yeni GTA biraz daha katı sistem gereksinimleri istiyorya ondan dedim hocam grafik falan düşürmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Vallahi gene olmadı teşekkürler artık sorun çözülene kadar eskisinden devam Artı 0 Eksi
İstanbul Trip dedi: Yeni GTA biraz daha katı sistem gereksinimleri istiyorya ondan dedim hocam grafik falan düşürmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Vallahi gene olmadı teşekkürler artık sorun çözülene kadar eskisinden devam
0NSRA Yoctopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel core i5 12.nesil Intel(R) Iris(R) Xe Graphics ekran kartı 16GB ram Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #14 Aynı sorun şu an bende de var. Aynı sorun şuan bende de var Son düzenleme: 5 Nisan 2025 Artı 0 Eksi