GTA 5 Enhanced "ERR GFX INIT" hatası nasıl çözülür?

Ca_rb0nn

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yeni bilgisayar topladım ve GTA yükledim, açmaya çalışırken "err GFX ınıt" hatası veriyor. Ekran kartım 7600XT ve driver güncel.
Birçok yerden baktım fakat olmuyor. Ne yapmam lazım? DX versiyonum 12.
Şimdi bir şey fark ettim görselde "shader" ve "citydestiny" arasında DX kodu yazması gerekiyormuş fakat bende yazmıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-11-02 191508.png
    20,3 KB · Görüntüleme: 2
Son düzenleme:

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp AMD'nin sitesinden WHQL onaylı sürücüyü kurmayı dene. Olmazsa belgelerimden Rockstar Games klasörünü silmeyi deneyebilirsin. (yedek almayı unutma)

Hocam belgelerden silmeyi denedim fakat o olmadı şimdi DDU deneyeceğim.
DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp AMD'nin sitesinden WHQL onaylı sürücüyü kurmayı dene. Olmazsa belgelerimden Rockstar Games klasörünü silmeyi deneyebilirsin. (yedek almayı unutma)

Hocam DDU yaptım, dosyaları tekrar doğrularım, belgelerden Rockstar dosyasını sildim fakat hala aynı hatayı veriyor. https://www.amd.com/en/support/down...eon-rx-7000-series/amd-radeon-rx-7600-xt.html
25.10.2'yi indirdim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…