Çözüldü GTA 5 Enhanced ERR_GFX_STATE hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

PCmeraklısı7

Centipat
Daha fazla  
GTA 5'i yükledim, oyuna gireyim dedim, girdim. Onun ardından işim çıktı, kapadım. Sonra tekrar gireyim dedim ama bana ERR_GFX_STATE hatası verdi. Ben de sistemi yeniden başlatıp tekrar denedim, açıldı oldu. Ama oyunu açıp kapadığımda aynı hatayı yine veriyor. Bende Steam'den “dosyaları onar” dedim ama olmadı. Ne yapmalıyım?

Sistemim: Intel Arc 750a, AMD 5 3600, 24 GB RAM, SSD 500 GB.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-08-29 223916.png
    14,7 KB · Görüntüleme: 47
Çözüm
Sanırım buldum. Görev çubuğundaki çentikteki çekirdek harici her şeyi kapadım ve oldu. Büyük ihtimalle MSI Afterburner yapıyor.
Hocam aynı sorunu aldım kaç kere yapmanız gereken şeyleri sayıyorum.
1-Windows veya ekran kartı güncellemelerini varsa yapın.
2-Steam veya Epic Games'ten veya Rockstar Launcher'dan (indirdiğiniz yere göre değişir) dosyaların doğruluğunu kontrol edin.
3-dosya gezginine girin belgeler>rockstar games>gta 5>settings dosyasını silin.
4-bilgisayarı yeniden başlatın ve oyuna girin.
Çözülmüş olacaktır hocam çözülmezse belirtirsiniz.

Hocam hepsini daha önce denedim.

Hocam hepsini daha önce denedim.

Hocam bir tekrar denemenizi tavsiye ederim.
Gene olmazsa bu videodaki bütün adımları uygulayın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanırım buldum. Görev çubuğundaki çentikteki çekirdek harici her şeyi kapadım ve oldu. Büyük ihtimalle MSI Afterburner yapıyor.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…