ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.629 Makaleler 1 Çözümler 14 4 Mart 2025 #1 Benim şimdi kafam karıştı. Benim Rockstar Launcher'dan GTA olsa yine de güncelleme gelecek mi?
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.559 Çözümler 121 4 Mart 2025 #2 Evet, oyun Launcher'da da mevcut zaten. Güncelleme olarak değil ama Legacy ve Enhanced farklı oyunlar.
Evet, oyun Launcher'da da mevcut zaten. Güncelleme olarak değil ama Legacy ve Enhanced farklı oyunlar.
Della.dd Decipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.401 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #3 ultraslann1905 dedi: Benim şimdi kafam karıştı. Benim Rockstar Launcher'dan GTA olsa yine de güncelleme gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Güncelleme değil ayrı oyun olarak iniyor. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2025
ultraslann1905 dedi: Benim şimdi kafam karıştı. Benim Rockstar Launcher'dan GTA olsa yine de güncelleme gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Güncelleme değil ayrı oyun olarak iniyor.
B batuhan demir yıldız Decapat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 544 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #4 @ultraslann1905 evet, gelecek. Pre-Load the Free Grand Theft Auto V PC Upgrade Now - Rockstar Games The upcoming free upgrade for Grand Theft Auto V on PC is now available to pre-load from the Rockstar Games Launcher and Steam. This new version — with highly-requested features previously only available in the PS5 and Xbox Series X|S versions... www.rockstargames.com
@ultraslann1905 evet, gelecek. Pre-Load the Free Grand Theft Auto V PC Upgrade Now - Rockstar Games The upcoming free upgrade for Grand Theft Auto V on PC is now available to pre-load from the Rockstar Games Launcher and Steam. This new version — with highly-requested features previously only available in the PS5 and Xbox Series X|S versions... www.rockstargames.com
ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.629 Makaleler 1 Çözümler 14 4 Mart 2025 #5 Della.dd dedi: Güncelleme değil ayrı oyun olarak iniyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ayrı oyun olarak iniyorsa. Yani onu indirmesemde girebilir miyim?
Della.dd dedi: Güncelleme değil ayrı oyun olarak iniyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ayrı oyun olarak iniyorsa. Yani onu indirmesemde girebilir miyim?
Della.dd Decipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.401 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #6 ultraslann1905 dedi: Hocam ayrı oyun olarak iniyorsa. Yani onu indirmesemde girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Legacy ile girebilirsiniz. Ama enchancded icin ayrı indirmek gerek
ultraslann1905 dedi: Hocam ayrı oyun olarak iniyorsa. Yani onu indirmesemde girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Legacy ile girebilirsiniz. Ama enchancded icin ayrı indirmek gerek
ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.629 Makaleler 1 Çözümler 14 4 Mart 2025 #7 Della.dd dedi: Legacy ile girebilirsiniz. Ama enchancded icin ayrı indirmek gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam legacyde Online hala duruyor mu yoksa güncelleme istiyor mu?
Della.dd dedi: Legacy ile girebilirsiniz. Ama enchancded icin ayrı indirmek gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam legacyde Online hala duruyor mu yoksa güncelleme istiyor mu?