Xbox GTA 5 Enhanced hesap uyuşmazlığı

tr3ty

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bildiğiniz üzere kısa bir süre önce Xbox Game Pass'a GTA 5 geldi benden bunu yükledim ama sorun şu ki Microsoft hesabıyla Xbox hesabım uyuşmadığı için oynayamıyorum.

Game Pass Microsoft Store'de Microsoft Store hesabını girip Xbox'a da şahsi hesabımızı girince Game Pass'ı kullanabiliyoruz ama terkardan söyluyorum, GTA V açılırken Rockstar Games'ten gelen error su sekilde.

Bunu çözüp nasıl oynayabilirim bir çözümü var mı? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bunu çözebileceğinizi sanmıyorum. Örneğin Microsoft Flight Simulator oynarken Microsoft Store hesabı ile Xbox hesabınız uyuşmadığı takdirde oyun açılmıyor. Veyahut Forza gibi Sea Of Thieves gibi oyunlarda oyunun ortasında kapanma gibi sorunlara neden olabiliyor. Xbox ve Microsoft Store hesabınızı aynı hesap yaptıktan sonra tekrar deneyin.

Dediğiniz gibi Forza'da da oyunun ortasında kapanmalar yaşıyorum belki GTA 5 için bir çözüm yolu vardır umarım teşekkür ederim.

Dediğiniz gibi Forza'da da oyunun ortasında kapanmalar yaşıyorum belki GTA 5 için bir çözüm yolu vardır umarım teşekkür ederim.
Bunu Forza için söylüyorum. Bazı kişiler görev yöneticisi üzerinden explorer.exe'yi kapattıktan sonra oyuna girdiği vakit kapanma sorunu yaşamıyorlar. Sizde bunu deneyebilirsiniz. Belki GTA için de işe yarar ama sanmıyorum. Sonrasında explorer'ı tekrardan çalıştırmak için; Görev Yöneticisi>Bir görev çalıştır>explorer.exe yazıp çalıştır diyebilirsiniz.

çözüm bulabildiniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…