F FreezyDP Femtopat Katılım 30 Temmuz 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #1 Evet arkadaşlar ben Epic Games'ten GTA-5 Enhanced aldım fakat sonradan FiveM desteklemediğini öğrendim. FiveM benzeri platform önerileriniz var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2025
Evet arkadaşlar ben Epic Games'ten GTA-5 Enhanced aldım fakat sonradan FiveM desteklemediğini öğrendim. FiveM benzeri platform önerileriniz var mıdır?
WinningGloryTR Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #2 legacy versiyonunu indirip fivem girebilirsiniz
F FreezyDP Femtopat Katılım 30 Temmuz 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #3 WinningGloryTR dedi: Legacy versiyonunu indirip FiveM girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Epic Games legacy versiyonunu vermedi o yüzden Enhanced oynuyorum.
WinningGloryTR dedi: Legacy versiyonunu indirip FiveM girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Epic Games legacy versiyonunu vermedi o yüzden Enhanced oynuyorum.