GTA 5 enhanced için para vermek mi gerek?

Creax31

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600G.

16 GB RAM 3200 Mhz.

Asus Rog Strix RX 570

MSI Pro Series A520M-A PRO
Merhaba herkese, iyi sosyaller!

Epic Games hesabımda GTA 5 vardı, şu an indiriyorum. Bu sürüm legacy mi olacak, yoksa enhanced mi? Bunu merak ediyorum. Yoksa enhanced versiyon için tekrar para vermemiz mi gerekiyor?

Herkese teşekkürler!

Oyuna önceden sahip olanlara ücretsiz güncelleme şeklinde sunulacak diye biliyorum.
Not; Epic'i kontrol ettim, Enhanced olarak eklenmiş kütüphaneme.

Merhaba herkese, iyi sosyaller!

Epic Games hesabımda GTA 5 vardı, şu an indiriyorum. Bu sürüm legacy mi olacak, yoksa enhanced mi? Bunu merak ediyorum. Yoksa enhanced versiyon için tekrar para vermemiz mi gerekiyor?

Herkese teşekkürler!
Hayır tekrar para vermeye gerek yok. Legacy zaten yüklüydü bende, şu an da Enhanced'i yüklüyorum. Kütüphanede ayrı olarak görünüyor.

Hayır tekrar para vermeye gerek yok. Legacy zaten yüklüydü bende, şu an da Enhanced'i yüklüyorum. Kütüphanede ayrı olarak görünüyor.

Hocam bende sadece Grand Theft Auto V gözüküyor başka gözüken bir şey yok.

Oyuna önceden sahip olanlara ücretsiz güncelleme şeklinde sunulacak diye biliyorum.
Not; Epic'i kontrol ettim, enhanced olarak eklenmiş kütüphaneme.

Hocam bende gözükmüyor zamanında ücretsizken aldığım için olduğundan şüpheleniyorum ama hiçbir fikrim yok mağazaya yazdım enhanced versiyonu alınmamış gözüküyor.

Hocam bende gözükmüyor zamanında ücretsizken aldığım için olduğundan şüpheleniyorum ama hiçbir fikrim yok mağazaya yazdım enhanced versiyonu alınmamış gözüküyor.
Ben de ücretsiz aldım ve bende kütüphanede olarak görünüyor Enhanced.

İndirmeniz bittikten sonra tekrar kontrol edin.
Öyle olacağını hiç sanmıyorum ama belki Enhanced yüklenebilmesi için önce Legacy versiyonun yüklenmesi gerekiyor olabilir.

1741117103054.png 1741116950950.png

Kütüphaneye girin, tümü'nü seçin, ardından grand theft auto v enhanced'i bulup indirin. iyi eğlenceler.

(Ben de zamanında ücretsiz edinmiştim, şu an enhanced'i indiriyorum. Legacy versiyonun önceden yüklü olması da şart değil.)

1741117157331.png

Hocam ben de ücretsiz aldım ve şu şekilde eklenmiş kütüphaneye. Size de gelecektir.

@SnowTger2 @Jascrow son olarak sormak istediğim bir şey var şimdi legacy sürümünü indiriyorum 110 GB falan bir şey olması lazım ondan sonra enhancedi indirirken 40 GB falan istiyordu yanlış hatırlamıyorsam diskte 40 GB yokta legacyi silip onumu yüklemem lazım yoksa legacy sürümünün üstünemi 40 GB indiriyor.

@SnowTger2 @Jascrow son olarak sormak istediğim bir şey var şimdi legacy sürümünü indiriyorum 110 GB falan bir şey olması lazım ondan sonra enhancedi indirirken 40 GB falan istiyordu yanlış hatırlamıyorsam diskte 40 GB yokta legacyi silip onumu yüklemem lazım yoksa legacy sürümünün üstünemi 40 GB indiriyor.

Üstünedir hocam o :) Normal hali 110 GB iken Enhanced'i 40 GB olamaz :)
Ben de 90 GB gösteriyor Enhanced bu arada.
Siz direk Enhanced'i kurun, 90 GB dediğine göre kendisi ayrı bir sürüm.
Anlaşılan yeni sürümle dosyaların boyutunu da bir miktar düşürmüşler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı