GTA 5 Enhanced indirmeye değer mi?

No42

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
32 GB 3200 MHZ RAM
8 GB RTX 3050
500 GB NVME SSD
i7-11700F
Meslek
Öğrenci
Merhaba. GTA 5 Enhanced indirmeye değecek kadar değişiklikler sağlıyor mu sizce? Enhanced mi indirmeliyim yoksa Legacy'e Redux mod mu kurmalıyım? Hangisi daha iyi olur grafik silah sesleri gibi bakımdan?

Sistemin iyiyse tabii ki Redux gibi grafik modları şimdilik daha iyi, ayrıca popüler trainerler de çalışmıyor sanki oyunda henüz güncelleme göremedim.

DLSS destekli GPU varsa kesinlikle geçilir. Çok başarılı bir güncelleme ben beğendim.

DLSS destekli GPU varsa kesinlikle geçilir. Çok başarılı bir güncelleme ben beğendim.

Benim en çok dikkat ettiğim şey silah sesleri silah seslerinde yenilenme var mı?Legacy sürümündeki kötü de bayağı bu aradan ekran kartım RTX 3050 8 GB DLSS destekli mi bilmiyorum.

Ekran kartım RTX 3050 8 GB DLSS destekli mi bilmiyorum.

O kartla 1080p Native yüksek ayarlarda oynarsın, DLSS açmana gerek yok, tabii RT kapalı olacak.

O kartla 1080p native yüksek ayarlarda oynarsın, DLSS açmana gerek yok, tabii RT kapalı olacak.

Anladım dediğim gibi silah seslerine önem veriyorum silah seslerinde değişme varsa enhaced indireceğim yoksa Redux mod kuracağım.

Anladım dediğim gibi silah seslerine önem veriyorum silah seslerinde değişme varsa enhaced indireceğim yoksa Redux mod kuracağım.

Silah seslerinde değil ama silahı sıkarken ucundan çıkan ateş efektinde iyileştirme var.

4000 serisi ekran kartı varsa fark hissedilir. Onun dışında çok fark etmiyor. Bende 4050 laptop var RTX ve DLSS quality yapınca grafikler bayağı iyi oluyor.

4000 serisi ekran kartı varsa fark hissedilir. Onun dışında çok fark etmiyor. Bende 4050 laptop var RTX ve DLSS quality yapınca grafikler bayağı iyi oluyor.

Dediğim gibi dikkatimi çeken silah sesleriydi onlarda da iyileştirme yokmuş o yüzden Redux kurup legacy devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…