GTA 5 Enhanced kötü mü?

4giree

Centipat
Merhaba, bildiğiniz gibi Rockstar GTA 5'in konsoldaki yeni nesil sürümünü PC'ye getirdi, bence oyun güzel duruyor hatta adamlar renk paletini San Andreas'a benzetmişler. Optimizasyon konusunda bitki örtüsünün bulunduğu alanlarda daha FPS düşüşü yaşandığı fark edildi ama birçok kişi gibi benim de aklıma takılan konu oyun hala işlemcinin 4 çekirdeğini kullanıyor bu yüzden aşağıdaki videoda görüldüğü gibi GPU darboğaz yaşanıyor, bu konuda ne düşünüyorsunuz?

RT açılmadığında abartılacak kadar büyük bir fark yok. En büyük değişiklik, gelen araçlar ve ek içerikler. Performans açısından bende ciddi bir FPS kaybı oldu.

1741310480606.png

Son düzenleme:
Bende hiçbir FPS düşüşü yok aksine oyun yağ gibi kayıyor full açık her şey.
GT1030 2GB test videosunda akıcı olduğu söyleniyordu ama oyunun yeni nesil işlemcilerde sadece 4 çekirdek kullanması çok saçma, eğer bunu düzeltirlerse özellikle online mod da çok işe yarar.

RT açılmadığında abartılacak kadar büyük bir fark yok. En büyük değişiklik, gelen araçlar ve ek içerikler. Performans açısından bende ciddi bir FPS kaybı oldu.

Eki Görüntüle 2439555

Bende de durum aynı. 6000 serisi ekran kartları RT konusunda yetersiz. Ben RX 6700 kullanıyorum ama özel ayarlarla düzgün görüntü ve 75-90 civarı FPS anca alabildim. Kuzende RTX 3060 var, Max RT ile 80-90 FPS alıyor ben ayarsız Max RT ile 35-45 civarı FPS anca alıyorum. 1080p kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı