GTA 5 Enhanced kötü mü?

@AceTeq, hocam RT performansı kötü değil bende. Sorun RT kapalı olduğu halde bile FPS değerlerinin düşmesi. High RT ayarıyla 75 - 90 FPS rahat alıyorum normalde.

@Mirac0909, şu görüntüleri en yüksek ayarlarda ben neden göremiyorum? Arkadaşımın bilgisayarından 4K çözünürlükte bile deneyimledim. Resimlerde renklendirme yapılmış gibi duruyor.

Oyunun RT ayarı Forza 5'teki gibi sanki, açtım kapadım devasa bir fark göremedim. Oyunun benchmark aracıda kalkmış. GTA Trilogy'de olduğu gibi sanki stajyere yaptırmışlar, baştan savma ve yapmadı demesinler diye yapılmış bir iş gibi duruyor. İnternette daha iyi grafik modları mevcut. Ek olarak sorun bir tek bende mi bilmiyorum ancak FXAA kapalıymış gibi araçların kenarları vs yumuşak bir görsele sahip değil ve oyunu 1080p Low'da oynuyormuşum gibi duruyor.

AMD kartla RT açma zaten

RTX 3060 Laptop Max P olmasına rağmen benim fpste 80-90 lardan 45-60 lara düştü, grafik olarakta pek bir şey farkedemedim. Ayarları very high da oynuyorum

@AceTeq, hocam RT performansı kötü değil bende. Sorun RT kapalı olduğu halde bile FPS değerlerinin düşmesi. High RT ayarıyla 75 - 90 FPS rahat alıyorum normalde.

Yani RT kapalı denemedim ama senin kart galiba RX 6750 XT, raster performansı RTX 4060 Tİ'dan bile biraz fazla. Güçten kurtarıyorsun büyük ihtimal.

AMD kartları RTX için geliştirilmiş bir teknolojiye sahip değil. İstersen RX 7900 XTX ile aç RTX'i yine de 3050'den daha düşük FPS alırsın. En büyük AMD almama sebebim bu.

Evet oyun daha sinematik görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…