GTA 5 Enhanced migrate hatası veriyor

forzalone2424

Hectopat
Daha fazla  
Online girmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum, eski karakterimi yüklemiyor ne yapmam lazım?

1741117385411.png

Oyundan çık gir yapmayı deneyin eğer olmuyorsa hile yapmışsınızdır veya başka bir hileci ile kendinizi geliştirmişsinizdir.
Eğer ikisi de yoksa supporta durumu bildirin.

Aga hile olsa bile bu eski bir olay bence bu sonradan çözülebilir diye umuyorum yoksa bir önemi yok yeni sürümün

Oyundan çık gir yapmayı deneyin eğer olmuyorsa hile yapmışsınızdır veya başka bir hileci ile kendinizi geliştirmişsinizdir.
Eğer ikiside yoksa supporta durumu bildirin.
GTA Online PC'de bir hileciden istemle veya istem dışı para almayan kişi varsa hesabı en fazla 3-5 aylıktır. 8 yıllık PS3'ten aktardığım hesabımla aynı durumu yaşıyorum çünkü PS3'te modderlardan da para aldım illa ki lobilerde insanların üstüne para saçıyorlardı, PC'de de 1-2 sene evvel her yer modder doluydu glitchli lobi kuruyorlardı. Rockstar'ın haklı bir yanı yok şu durumda. O kadar hileye karıştıysam niye 8 yıldır ban yemedim de beni bu şekilde bloke ediyor merak ediyorum.
Support içler acısı, yazdığınızda otomatik mesajla def ediliyorsunuz bu arada.

Konuyu takipteyim bende 7 yıllık hesabımı bağlayamıyorum şaka gibi.

Çok saçma bir şey hesabım 4 yıllık madem hile yaptığımızı biliyorsun direkt banla o zaman arkadaş bir de bazı arkadaşlarım hile yaptığı halde girdi ben anlamadım çok saçma bir hale büründü Rockstar Games iyice zıvanadan çıktılar legacy sürümünden devam edeceğim yeni araba ve uçaklar orayada gelmiş iki grafik için hesabımı kaybedemem. Zaten birkaç aya enhanceda hile gelir enhanceda o zaman geçerim şu anlık kararım bu yönde.

Hocam hilesiz oynamaya ne dersiniz?

Hocam hilesiz nereye kadar oyunun verdiği 4 milyon dolarla nasıl zevk alıncak hileden kastım sadece para hilesi serverdaki hayvanlar gibi değil para ve level bu oyunun tadını üst kademeye çıkarıyor parayı ve leveli basıp bırakanlardanım ve arkadaşlarımın girerken benim girememem çok saçma onlarda hile yaptı sonuçta yani hevesim kalmadı enhanceda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı