GTA 5 Enhanced migration hatası veriyor

Halil66

Centipat
Daha fazla  
Verdiği sorun bu.

1751587198775.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı hesaplar dışlama listesinde kalıyor nedense Rockstar desteğinin de hiçbir fikri yok benim anladığım kadarıyla en az 1 kere bile ban yiyenler, bad sports lobisine düşenler ve fazla rapor yiyenler dışlama listesinde kalabiliyor.

Hocam hiç Rockstar desteğe yazmayı denediniz mi Epic hesabım da migrate olmuyordu ama legacy girebiliyordum.

Rockstar desteğe yazdık hesabınızı anti cheat sitesinden kontrol edin orada başlığı görünür dedi, baktık değildi hala yeşil bir sekilde açık diyor, bunu belirttigimizde o zaman bir şey yapamıyoruz maalesef hesabınız açık görünüyor çünkü deyip konuşmayı sonlandirmislardi.

Rockstar desteğe yazdık hesabınızı anti cheat sitesinden kontrol edin orada başlığı görünür dedi, baktık değildi hala yeşil bir sekilde açık diyor, bunu belirttigimizde o zaman bir şey yapamıyoruz maalesef hesabınız açık görünüyor çünkü deyip konuşmayı sonlandirmislardi.

Legacy i açtığınızda uyarı geliyor muydu bir de BattlEye ile çakışan bir yazılım falan varsa kapatıp öyle girin.

Legacy i açtığınızda uyarı geliyor muydu bir de BattlEye ile çakışan bir yazılım falan varsa kapatıp öyle girin.

Legacy üzerinden de şu an oynayamıyorum, hesabım bir sekilde migrate olmuş sanırım fakat Enhanced üzerinden girdiğimde de migrate olmuyor diyor. BattlEye ile çakışan bir yazılım yok özellikle oyunu açarken ne varsa kapatıp denedim sadece Steam, Rockstar Games Launcher ve GTA çalışıyordu fakat bir sonuca varamadım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı