GTA 5 enhanced nedir?

Ama 91GB güncelleme olmaz, bence oyunun kendisi de var.
Remastered gibi düşün, bir çok özellik geliyor bu kadar olması normal. Eski sürüm ile yeni sürüm bir oynayamayacak, iki kişinin de birlikte oynaması için aynı sürüme yani yeni sürüme sahip olması gerekmekte.

4 Mart'ta çıkacak, Steam ve Rockstar Games Launcher'da pre-load(erkenden dosyaları indirme) var.

Epic Games en büyük sıkıntısı ön yükleme olmaması bu sene gelecek diyor ama umarım gelir.

Hocam bu sürümü yüklemeden oyuna giriş yapılıyor mu?

Yanlışım yoksa yeni GTA 5 grafik anlamında geliştirmeler alacakmış ama ben YouTube'da hiç video göremedim yeni grafikle alakalı arkadaşlar varsa atabilir misiniz?

Arkadaşlar yeni konu açmamak için buraya yazıyorum sizde de "an error authenticacting with Rockstar Games" uyarısını alıyor musunuz? Oyunum orijinal.

PC'de PS5'e göre yeni bir şey getirirler mi bilmiyorum ama buradan fikir alabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…