GTA 5 Enhanced "Not eligible for migration" hatası veriyor

aslanberg

Picopat
Daha fazla  
Enhanced sürümü ilk çıktığı zaman hesabımı legacy sürümünden Enhanced sürümüne aktarmak istemiştim fakat bugünkü gibi aynı hatayı alıyorum. Ne yalan söyleyeyim hesabın sicili temiz değil. Sebebi ne olabilir ve çözümü var mı?

Ekran kartı nedir? Hesabın sicilinden bağımsız sebep olarak GPU'nun DirectX12 desteklememesi olabilir. Eğer sebep oysa GPU değiştirmelisin, yok eğer sorun o değilse iyi haberler yok malesef o hesap hakkında. Gerçi sen uygulamayı açmakta değil hesabı geçirmekte sorun yaşıyorum dedin. Pek bir başka ihtimal kalmıyor o halde.

Ekran kartı nedir? Hesabın sicilinden bağımsız sebep olarak GPU'nun DirectX12 desteklememesi olabilir. Eğer sebep oysa GPU değiştirmelisin, yok eğer sorun o değilse iyi haberler yok malesef o hesap hakkında. Gerçi sen uygulamayı açmakta değil hesabı geçirmekte sorun yaşıyorum dedin. Pek bir başka ihtimal kalmıyor o halde.
Sene 2016 hilecilerin işlek olduğu zamanlar. 1 ay ban yemiştim ve hesabım silinmişti akıllanmadım bu sefer sadece para ve seviye hilesi yapmıştım ama ban yememiştim. Forumlarda görüyorum hile yapanların hesabını aktardığını hatta yeni profil açıp online girdiğimde 500 seviye üstü hesaplar vardı. Ben seviye konusunda fazla abartmadım ama iki hesabım var birisi 1000 level diğer 100 küsürlerde. Sonuç olarak hile kullanan hesap aktaramıyor lafına ben inanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı