GTA 5 enhanced "not eligible for migration" hatası

İşletim sistemi
Windows 11

Sukunanınteli

Hectopat
RAM
32
Ekran kartı
4060m
İşlemci
r7 7735hs
Merhaba daha şimdi enhancedi indirdim arkada Rockstar Launcher'dan giriş falan yaptım malum hesaptan çıkış yapıp duruyor 1 gün girmesek. Legacy versiyonunda ki hesabı enhanceda aktarmaya çalışırken "this account is not eligible for migration" hatası alıyorum başka alan var mı? Çözdüyseniz nasıl çözdünüz yoksa zamanla mı düzelecek?
Online girmeye çalışıyorum bu arada hikaye moduyla işim yok.

Vallahi hocam forumlarda çok fazla kişinin yaşadığını gördüm yabancılarda. Kimisi zamanla çözüldüğünü söylemiş, kimisi de sürekli deneyerek çözüldüğünü söylemiş. Sanırsam genel bir hata söz konusu, beklemek gerekiyor gibi.

belki yeni çıktığı için hataları vardır bende epicden indirdim o kadar ben oyuna bile giremiyorum hata veriyor

galiba yaşadışı para yani hile ile para alınca oluyormuş bu hata

Bende de aynı sorun var düzeltebilen oldu mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5:40 da diyor zaten hile yapan hile
İle para alan kişiler giremiyormuş enhanced a

Bizim için suya düştü GTA enhanced

Bence rockstars yeni bir baslangıç açmamızı istiyor enhancedte 2015TEN beri oynayan bütün insanlar ille malum yollara baş vurmuştur.
Hilesiz bir oyun çıkarmak istemiş rockstars

Son düzenleme:

Saçmalık para hilesi yapan iki arkadaşımda girdi üstelik birinin leveli benden daha yüksek bence başka bir sorun var.

Hiçbir şey yapmadan bankasına veya nakitine para düşen herkesi isaretlemiş gibiler
Bu yüzden giremiyoruz GTA 5'in yeni sürümüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…