GTA 5 Enhanced NVE olmuyor

BETALORD

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx4060ti amd ryzen 7500f 16gb ram
Arkadaşlar GTA 5 premium Edition'a sahibim ama son güncellemeden sonra Enhanced sürümünüde yüklemek zorunda kaldım, yeni nesil diye premiumu sildim ama Enhanced'de nve kurdum ama görüntüde fark yok, Türkçe yama kurdum, o da hala İngilizce, ne yapacağım? Menyo da gelmedi daha oyuna.

Hocam, öncelikle NVE'yi doğru yüklediğinden emin ol. Eğer yükleme sırasında hata yapmadıysan dosyaların doğru yere yerleştiğinden de emin olman lazım, Türkçe yama için de doğru sürümü kullanman gerek.

Enhanced sürümüne nve kurmana gerek yok ki oyunun grafikleri zaten güzel ve hala mod desteği gelmedi oyuna.

Enhanced sürümüne nve kurmana gerek yok ki oyunun grafikleri zaten güzel ve hala mod desteği gelmedi oyuna.

Hocam YouTube'dan baktım Enhanced fizik olarak gelişmiş ama grafik olarak pek bir farkı yok tonlamalar değişmiş hem PlayStation 5'e sahip olduğumdan Enhanced gözüme normal geliyor nve grafik konusunda gine daha iyi zaten gerek yok artık sildim az önce premium Edition indiriyorum tekrar hocam bir de başarımlarım vardı gitmiş oyunun ilk görevinden tekrar başlatıyor beni premiumda böyle sıkıntı yok Enhanced sürümüne daha mod sistemi gelecekte menyo gelene kadar bayağı zaman geçer o yüzden premium yüklüyorum.

Aynen hocam boş verin bende beğenmedim o sürümü zaten premium candır.

Menyoo ve çoğu modun çalışması için gerekli olan Script Hook V Enhanced sürümünü destekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…