GTA 5 Enhanced Online profil aktarılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

NihatSDK

Centipat
Daha fazla  
Selam. Oyunu indirdiğim gibi açtım ve onlinea girdim profili aktarmak için. Bu Rockstar hesabı "şu anda" aktarıma uygun değil gibi bir şey diyor.
Daha önceden oyunda kasılmak aşırı zor olduğu için hile yapmıştım hem para hem level. Sizce bu yüzden mi yoksa serverlar çok yoğun olduğu için mi?

Dosya Ekleri

• 1741204973513.png
    1741204973513.png
    28,5 KB · Görüntüleme: 118
Hileden veya Rockstar'daki bir hatadan dolayı olabilir. Ben de aynı şeyi yaşadığım için Rockstar'a destek talebi açmıştım. Rockstar'ın cevabı şöyle:

Bu sorunun farkında olduğumuzu ve konuyu daha iyi anlamak için sizinkine benzer raporlardan bilgi topladığmızı size bildirmek isteriz. Etkilenenlere mümkün olan en kısa sürede bir güncelleme sağlamayı taahhüt ediyoruz.

Oyunlarımıza olan bağlılığınız için minnettarlığımızın bir göstergesi olarak hesabınıza 1.000.000 GTA$ yatırdım. Umarım bu, bir sonraki GTA Online oynayışınızda oyun deneyiminizi geliştirir ve sürekli desteğiniz için minnettarlığımızı gösterir. Topluluğumuzun bir parçası olduğunuz için teşekkür ederiz!

Bu arada, çalışmalarımıza devam ederken biletinizi beklemeye alacağız.

Selam. Oyunu indirdiğim gibi açtım ve onlinea girdim profili aktarmak için. Bu Rockstar hesabı "şu anda" aktarıma uygun değil gibi bir şey diyor.
Daha önceden oyunda kasılmak aşırı zor olduğu için hile yapmıştım hem para hem level. Sizce bu yüzden mi yoksa serverlar çok yoğun olduğu için mi?
Sunucular çöktü. Rockstar şuan uğraşıyor. Çok yakın zamanda düzelir.

Hileden veya Rockstar'daki bir hatadan dolayı olabilir. Ben de aynı şeyi yaşadığım için Rockstar'a destek talebi açmıştım. Rockstar'ın cevabı şöyle:

Bu sorunun farkında olduğumuzu ve konuyu daha iyi anlamak için sizinkine benzer raporlardan bilgi topladığmızı size bildirmek isteriz. Etkilenenlere mümkün olan en kısa sürede bir güncelleme sağlamayı taahhüt ediyoruz.

Oyunlarımıza olan bağlılığınız için minnettarlığımızın bir göstergesi olarak hesabınıza 1.000.000 gta$ yatırdım. Umarım bu, bir sonraki GTA Online oynayışınızda oyun deneyiminizi geliştirir ve sürekli desteğiniz için minnettarlığımızı gösterir. Topluluğumuzun bir parçası olduğunuz için teşekkür ederiz!

Bu arada, çalışmalarımıza devam ederken biletinizi beklemeye alacağız.

2-3 gün içerisinde düzelmezse bende bir destek talebi açayım o zaman.

Sunucular çöktü. Rockstar şu an uğraşıyor. Çok yakın zamanda düzelir.

Oda olabilir çünkü bir anda saldırdılar oyuna.

Sağ olun arkadaşlar forumlar olmasa bu kadar hızlı ve kolay cevaba ulaşamazdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı