GTA 5 Enhanced Online şirket mekanları kazanç durumları listesi nasıl bulunur?

• Konuyu başlatan fy93
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.018

fy93

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

Bunker, MotorClup, Acid Lab gibi gibi bir sürü işletme mekanı var. Hangi mekanın ne kadar kazandırdığının bir listesini arıyorum ama bulamadım. İşletmelerde 75k ile 1 parti malzeme satın alıyorsun 1-2 saat içinde işçiler işliyor sen de satışını yapıyorsun. Bunker dan örnek veriyim 75k ile bir parti malzeme satın aldığında 210k olarak ürünler işleniyor. Yani 75 ver 210 al ticareti. Şimdi benim aradığım listede tam olarak bu 75k ver karşılığında şu miktarı al şeklinde işletmelerin bir listesini nerden bulabilirim? Aşağıdaki tabloda Bunker için olanı ben yazdım bilenler bildiklerini yazarsa liste toparlanır en azından

1741599546633.png

Son düzenleme:
Acid Lab ve NightClub'a odaklanabilirsin. Acid Lab, Dax'in Fooligan Job'larından 10 tane yaparak yükselttiğinde sağlam gelir kaynağı yapıyor. (Yanlış hatırlamıyorsam $325.000 civarı para.) Ayrıca uyuşturucunun ismini normal isminden farklı herhangi bir şey koyarsan %5 mi %10 mu hatırlamıyorum ama gelir boostu veriyor.

NightClub da popülerliğini yüksek tuttuğunda her GTA oyun günü başına (48 dakika) kasana $50.000 atıyor. Sürekli topladığından emin ol ama, maksimum sınır $250.000. Yükseltmeleri saymıyorum bile.

Onun dışında 1 numaralı hedefin Kosatka almak olsun, Cayo Perico kas.

Acid Lab ve NightClub'a odaklanabilirsin. Acid Lab'i, Dax'in Fooligan Job'larından 10 tane yaparak yükselttiğinde sağlam gelir kaynağı yapıyor. (Yanlış hatırlamıyorsam $325.000 civarı para.) Ayrıca uyuşturucunun ismini normal isminden farklı herhangi bir şey koyarsan %5 mi %10 mu hatırlamıyorum ama gelir boostu veriyor.

NightClub da popülerliğini yüksek tuttuğunda her GTA oyun günü başına (48 dakika) kasana $50.000 atıyor. Sürekli topladığından emin ol ama, maksimum sınır $250.000. Yükseltmeleri saymıyorum bile.

Teşekkür ederim. Bunları biliyorum, Eski oyuncuyum ama yıllar sonra tekrar bi sıfırdan başlama hevesim geldi. İşletmelerin kâr miktarlarını hatırlayamıyorum. Bana sadece bu listeleri bulabileceğim bir yer varsa yönlendirebilir misiniz.

Bak bu aşağıdaki örnek gibi kısa bir bilgi lazım sadece bana (aşağıdaki rakamları salladım)

75k - bir parti malzeme ile
Bunker = 210k
Coco Fabrika = 150k
Met Fabrika = 120k
Sahte para = 110k

Paraları toplamak için oyunda olmak yeterli mi ?

Acid Lab ve NightClub'a odaklanabilirsin. Acid Lab, Dax'in Fooligan Job'larından 10 tane yaparak yükselttiğinde sağlam gelir kaynağı yapıyor. (Yanlış hatırlamıyorsam $325.000 civarı para.) Ayrıca uyuşturucunun ismini normal isminden farklı herhangi bir şey koyarsan %5 mi %10 mu hatırlamıyorum ama gelir boostu veriyor.

acid lab ta uyuşturucu ismini nasıl değiştiriyorsun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı