GTA 5 Enhanced Online tek başına ne yapılır?

Makaleler
1
Merhaba, Crew falan kurdum 1-2 görev yaptım. Tek başıma nasıl eğlenebilirim bu oyunda? Crew geliştirmek para kazanmak konusunda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Crew falan kurdum 1-2 görev yaptım. Tek başıma nasıl eğlenebilirim bu oyunda? Crew geliştirmek para kazanmak konusunda.
leveli yüksek kişilere sataş tek basına pek bise yaparak eglenecegını sanmıyorum saf gta online da

Public lobilere gir, haritadan diğer oyuncuların yanına git ama onları öldürme, baktın o da seni öldürmüyor arkadaş olursunuz ekleyip, öyle öyle çevren genişler bir süre sonra görev davetleri falan gelir telefonuna, o şekilde sosyalleşebilirsin. İlla tek oynarım diyosan da haritadaki görevlere gidip tek başına yapabilecek olanları yaparsın.

Verilen parayla ilk yapacağın şeyler apartman alıp apartman görevleri yapmak sonra kosatka alıp tek başına ada heistini yap öyle para kas başka türlü kazanç elde edemiyon.

Bana göre Crew falan boş iş ama illa Crew'im olsun diyorsan MP4 gibi girme Crew'lere oralara üye kişiler GTA topluluğu tarafından sevilmiyor çünkü hile troll gibi kişiler dolu oldugu için tagı güzel olan bir Crew gir sosyal ortam hakkında bir şey diyemem kendi arkadaşların varsa Discord gibi yerlerde onlarla GTA oyna.

Son düzenleme:
Crew derken şu klüp açıyoruz ve çete oluşturuyor ya motorcu çetesi ondan bahsetmiştim. Oyunun klanı gibi olan crewlerden bahsetmiyorum.

Apartman görevleri hangi kısımda Jobs sekmesinde?

Crew derken şu kulüp açıyoruz ve çete oluşturuyor ya motorcu çetesi ondan bahsetmiştim. Oyunun klanı gibi olan Crew'lerden bahsetmiyorum.

Apartman görevleri hangi kısımda jobs sekmesinde?

Apartman dediğim ev alınca eve girdikten sonra yeşil yanar evin bir odası orada Lester'in ev görevleri açılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…