GTA 5 Enhanced Online'a girmiyor

İşletim sistemi
Windows 10

aozer9876

Kilopat
Daha fazla  
RAM
Gskill (2x8) 3200mhz
Ekran kartı
RX 5600 XT
Anakart
B450M-H
İşlemci
Ryzen 5 5600
Epic Games'ten indirmiş olduğum GTA V enchanted oyununda Online'a girmeye çalışıyorum fakat karakter oluşturma ekranına yönlendiriyor. Eski GTA'da para hilesi yaptığım için bu oyuna karakterimi taşıyamıyorum. 2 kere karakter oluşturmuş olmama rağmen bir türlü Online'a girmiyor. Karakter oluştur diyor. BattlEye açıkken logunda şöyle bir mesaj var "dosyanın yüklenmesi engellendi C:\Windows\System32\atiadlxx.dll" DDU ile ekran kartı driverlarını sildim yeniden yükledim ama sorunum çözülmedi. Eski GTA'yı indirdim BattlEye bunda da açık ama bunda herhangi bir hata mesajı almadım ve Online'a giriş yapabiliyorum. Hesabım banlı değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi
Epic Games'ten indirmiş olduğum GTA V enchanted oyununda Online'a girmeye çalışıyorum fakat karakter oluşturma ekranına yönlendiriyor. Eski GTA'da para hilesi yaptığım için bu oyuna karakterimi taşıyamıyorum. 2 kere karakter oluşturmuş olmama rağmen bir türlü Online'a girmiyor. Karakter oluştur diyor. BattlEye açıkken logunda şöyle bir mesaj var "dosyanın yüklenmesi engellendi C:\Windows\System32\atiadlxx.dll" DDU ile ekran kartı driverlarını sildim yeniden yükledim ama sorunum çözülmedi. Eski GTA'yı indirdim BattlEye bunda da açık ama bunda herhangi bir hata mesajı almadım ve Online'a giriş yapabiliyorum. Hesabım banlı değil.
Arkadaşlar açtığım konuya bakın. Oyunda aktif oyuncu sayısı fazla. Sunucular çöktü Rockstar uğraşıyor şuan düzeltmeyle. Eğer legit hile yaptıysanız ve banlanmadıysanız zaten geçirebilirsiniz. Denemeye devam edin geçirecek en sonunda.

Arkadaşlar açtığım konuya bakın. Oyunda aktif oyuncu sayısı fazla. Sunucular çöktü Rockstar uğraşıyor şuan düzeltmeyle. Eğer legit hile yaptıysanız ve banlanmadıysanız zaten geçirebilirsiniz. Denemeye devam edin geçirecek en sonunda.

Rockstar'ın burada yaptığı açıklamaya bakarsanız bazı profillerin online birleşimine uygun olamayacağını görürsünüz. O profiller de ban/uzaklaştırma alan ya da profilinde yasadışı ilerleme kaydetmiş olan.

Yanlış bilgi
Benim de karakter gelmiyor hata veriyor fitil oldum 130 küsur level di şu an için geçiş için uygun değil diyor.

Migration hatası sebebi bunlar, leveli kendim kastım ancak bir ara para hilesi için chat Engine kullandım ve sonuç :D
Tekrar araştırma yaptım hile ile alakalı değilmiş. Bu sorunu şu an hilesiz hesaplar da yaşıyormuş yani hile veya hilesiz olman bir şeyi değiştirmiyor. Şu an geçici bir sorun var, yabancı kanallarda yorumlara baktım hep herkes de aynı kelime. Bende de aynı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-05 152638.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-05 152638.png
    32,3 KB · Görüntüleme: 212
Sorunum hesabı taşıyamıyor olmam değil. Sıfırdan hesap açsam bile girmemesi ve Batteye'da böyle bir hata olması.

Doğrulama gibi bir şey yaptınız mı hiç dosyaları bugün biraz baktım farklı farklı hata alanlar çok var bazıların da benim gibi hesap taşıma sorunu gibi 1 hafta içinde umarım hem sizin hem taşıma sorunu düzelir şu an elden bir şey gelmiyor baktım işe yarar çözüm yok gibi şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı