GTA 5 Enhanced Online'da bedava Blubhouse, Bunker nasıl alınır?

RypekGrief

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
DeepCool MATREXX 50 MESH 700W 80Plus + TwinMOS 512GB + GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G + GIGABYTE A620M-H + AMD Ryzen 5 7500F AM5 3.7GHz/5.0GHz 32MB + Kingston 2x8 RAM 5200 Mhz DDR5 + Dragos VISION V27240 + Razer Cobra Pro Mouse
Meslek
Öğrenci
Enhanced'e yükseltemeden önce Premium Edition'ım vardı. Enhanced'a girince ilk kez Online'a girdim. İlk başta verilen 4M parayla clubhouse ve araba aldım, bunker ise hiçbir şekilde alamadım. Premium Edition'da bunlar tamamen ücretsiz değil miydi? Bu arada ev ve garaj verdi içinde de çok da iyi olmayan bir araç vardı.

Evet Premium Edition sahiplerine ücretsiz olarak Bunker ve Ofis vermesi lazım. Ama aktif olmamış olabilir. Mesela 4M veriliyorsa Premium Edition kapsamı dışındadır. Çünkü ilk PS5'e çıktığında da GTA 5'te 4M para ile başlanıyordu. Demek ki o Premium Edition Legacy sürümünde kalmış olmalı diye tahmin ediyorum.

O zaman Premium'u boşa aldım. Desteğe felan yazsam yardımcı olurlar mı?

Yani pek emin değilim de zaten Premium olan dışında satılan bir paket yok ki. Tek Premium Edition satılmıyor mu? Yoksa sen Criminal isimli 10 dolarlık paketi mi aldın.

Zaten oyunu sana bedava verdiği şirket ve bunker mekanlarının yanında 1 milyonu hesaba katsak zaten 3 milyon civarı bir şey oluyor. Yani pekte bir şey kaybetmemişsiniz anlamında söyledim

Yani pek emin değilim de zaten Premium olan dışında satılan bir paket yok ki. Tek Premium Edition satılmıyor mu? Yoksa sen Criminal isimli 10 dolarlık paketi mi aldın.

Hayır, Premium Edition aldım.
Zaten oyunu sana bedava verdiği şirket ve bunker mekanlarının yanında 1 milyonu hesaba katsak zaten 3 milyon civarı bir şey oluyor. Yani pekte bir şey kaybetmemişsiniz anlamında söyledim

Bana bedavaya şirket, bunker ve 1 milyon dolar verilmedi maalesef.

Tabii kariyer seçinmin de ki 4M'dan 1M bırakmaktan bahsetmiyorsak.

Tabii kariyer seçinmin de ki 4M'dan 1M bırakmaktan bahsetmiyorsak.
Verilmedi zaten onu söyledim size direkt 4M para verilmiş. Yani Premium Edition'dan çokta bir şey kaybetmemişsiniz anlamında söyledim.

Verilmedi zaten onu söyledim size direkt 4M para verilmiş. Yani Premium Edition'dan çokta bir şey kaybetmemişsiniz anlamında söyledim.
Anladım hocam, yardımlarınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…