GTA 5 enhanced sürümde Türkçe yama var mıdır?

• Konuyu başlatan SKVH
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 5.346

SKVH

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Oyun yayınlanır yayınlanmaz oyuna girdim ve grafikleriyle bazı detaylarıyla şoke etti ama tek bir sorunum vardı o da Türkçe yama. Acaba var mıdır Türkçe yama?

gtatr.com'da ki yamayı deneyebilirsin, çalışacağını sanmıyorum ama denemekte fayda var.

İnternetten Türkçe yamayı ve yamayı aktif etmeye yarayan Open IV programını indirdim. Oyunun kurulu olduğu yeri seçtiğimde GTA5.exe burada bulunamadı diyor. Gerçekten de dosyalar arasında playgta5.exe ve gta5enhanced.exe isminde olduklarından uyumsuzluk oluyor. İsmini kendim GTA5.exe ye çevirdim ama bu sefer de oyun açılmıyor doğal olarak. Yama programına güncelleme gelmesi gerekiyor diye düşünüyorum.

Güncellemeye girdiğinde %48'den mi başladın? Bana sıfırdan açtı oyunu.

Hayır kral eski oyundan bahsediyorum. Türkçe yama olmasın dersen de bir videoda aktarmayı göstermişler. Kalan save kaydını indirip yeni oyunun save dosyalarına akatarabiliyorsun. Ben Türkçe değil İngilizcem de yeterli değil diye yeni oyuna geçemedim.

Denedim hocam çalışmadı yama maalesef.

Hayır kral eski oyundan bahsediyorum. Türkçe yama olmasın dersen de bir videoda aktarmayı göstermişler. Kalan save kaydını indirip yeni oyunun save dosyalarına akatarabiliyorsun. Ben Türkçe değil İngilizcem de yeterli değil diye yeni oyuna geçemedim.

Denedim hocam çalışmadı yama maalesef.
Takip edin dedim hocam, güncellenecek yama.

Merhaba. Oyun yayınlanır yayınlanmaz oyuna girdim ve grafikleriyle bazı detaylarıyla şoke etti ama tek bir sorunum vardı o da Türkçe yama. Acaba var mıdır Türkçe yama?
GTA 5 enhanced özel yama çıkarsa çıkacak Legacy yaması olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı