TDKMBL Femtopat Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2025 #1 GTA 5 Enhanced sürümü ile FiveM oynanabilir mi?
E EfeKratoS Picopat Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 903 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2025 #2 TDKMBL dedi: GTA 5 Enhanced sürümü ile FiveM oynanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hem Grand RP de hem FiveM de denedim çalışmıyor legacy sürüm ile çalışıyor.
TDKMBL dedi: GTA 5 Enhanced sürümü ile FiveM oynanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hem Grand RP de hem FiveM de denedim çalışmıyor legacy sürüm ile çalışıyor.
TDKMBL Femtopat Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2025 #3 EfeKratoS dedi: Hem Grand RP de hem FiveM de denedim çalışmıyor legacy sürüm ile çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
EfeKratoS dedi: Hem Grand RP de hem FiveM de denedim çalışmıyor legacy sürüm ile çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
E EfeKratoS Picopat Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 903 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2025 #4 TDKMBL dedi: Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim çözdüysem
FL3xune Picopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 188 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 7700X ASUS TUF B650 Plus Gigabyte RTX 3070 GSkill Trident Z5 2x16 GB DDR5 6400 MHz Samsung 990 PRO 2x2 TB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ekim 2025 #5 EfeKratoS dedi: Hem Grand RP de hem FiveM de denedim çalışmıyor legacy sürüm ile çalışıyor. Genişletmek için tıkla... 9 Eylül'den beri Rage MP dolayısıyla Grand RP enhanced sürüm ile de çalışıyor.
EfeKratoS dedi: Hem Grand RP de hem FiveM de denedim çalışmıyor legacy sürüm ile çalışıyor. Genişletmek için tıkla... 9 Eylül'den beri Rage MP dolayısıyla Grand RP enhanced sürüm ile de çalışıyor.