U Uzayws Centipat Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #1 GTA 5 Enhanced oynuyorum ancak Ultra ayarlarda GPU kullanımı %70'lerde geziyor ve oyunda bir bulanıklık var bunu nasıl çözebilirim?
GTA 5 Enhanced oynuyorum ancak Ultra ayarlarda GPU kullanımı %70'lerde geziyor ve oyunda bir bulanıklık var bunu nasıl çözebilirim?
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.733 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #11 AceTeq dedi: Afterburner düzgün ayarlayamamışsınız. Genişletmek için tıkla... Düzgün ayarlamak derken attığınızı mı indirmemiz gerekiyor? diğer afterburner sürümü yanlış mı gösteriyor hepsini? Artı 0 Eksi
AceTeq dedi: Afterburner düzgün ayarlayamamışsınız. Genişletmek için tıkla... Düzgün ayarlamak derken attığınızı mı indirmemiz gerekiyor? diğer afterburner sürümü yanlış mı gösteriyor hepsini?
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.017 Çözümler 81 Yer Başkent 12 Mart 2025 #12 Hxrea dedi: Düzgün ayarlamak derken attığınızı mı indirmemiz gerekiyor? diğer afterburner sürümü yanlış mı gösteriyor hepsini? Genişletmek için tıkla... Orada işlemci kullanımı gibi diğer göstergeler yok. Artı 0 Eksi
Hxrea dedi: Düzgün ayarlamak derken attığınızı mı indirmemiz gerekiyor? diğer afterburner sürümü yanlış mı gösteriyor hepsini? Genişletmek için tıkla... Orada işlemci kullanımı gibi diğer göstergeler yok.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.733 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #13 AceTeq dedi: Orada işlemci kullanımı gibi diğer göstergeler yok. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz? Zira ben de var. Artı 0 Eksi
AceTeq dedi: Orada işlemci kullanımı gibi diğer göstergeler yok. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz? Zira ben de var.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.017 Çözümler 81 Yer Başkent 12 Mart 2025 #14 Hxrea dedi: Emin misiniz? Zira ben de var. Eki Görüntüle 2444040 Genişletmek için tıkla... Hani nerede var? Artı 0 Eksi
Hxrea dedi: Emin misiniz? Zira ben de var. Eki Görüntüle 2444040 Genişletmek için tıkla... Hani nerede var?
mds505 Hectopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 1.247 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 i7 12700H 16 GB RAM RTX 4060 1TB SSD Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #15 AceTeq dedi: Eki Görüntüle 2444187 Hani nerede var? Genişletmek için tıkla... Cpu usage kısmını ayarlarından eklemeniz gerekiyor Artı 0 Eksi
AceTeq dedi: Eki Görüntüle 2444187 Hani nerede var? Genişletmek için tıkla... Cpu usage kısmını ayarlarından eklemeniz gerekiyor
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.017 Çözümler 81 Yer Başkent 13 Mart 2025 #16 mds505 dedi: CPU usage kısmını ayarlarından eklemeniz gerekiyor Genişletmek için tıkla... Dostum onu ben de biliyorum. Konu sahibi eklememiş onu demeye çalışıyorum. Kimse anlamıyor beni. Artı 0 Eksi
mds505 dedi: CPU usage kısmını ayarlarından eklemeniz gerekiyor Genişletmek için tıkla... Dostum onu ben de biliyorum. Konu sahibi eklememiş onu demeye çalışıyorum. Kimse anlamıyor beni.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.733 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #17 AceTeq dedi: Dostum onu ben de biliyorum. Konu sahibi eklememiş onu demeye çalışıyorum. Kimse anlamıyor beni. Genişletmek için tıkla... Orada demişsiniz ben uygulama anladım. Uygulama'da var onu demek istiyorum ben de. Artı 0 Eksi
AceTeq dedi: Dostum onu ben de biliyorum. Konu sahibi eklememiş onu demeye çalışıyorum. Kimse anlamıyor beni. Genişletmek için tıkla... Orada demişsiniz ben uygulama anladım. Uygulama'da var onu demek istiyorum ben de.