GTA 5 Enhanced ve Legacy sürümlerin farkı nedir?

xclazailagonta

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar GTA 5 enchanced ve legacy sürümünün farkı nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Enchanced en son konsollardaki sürümün aynısı. Yeni bir GTA+ aboneliği var. Biraz da grafik iyileştirmesi ve yeni birkaç özellik var.

RT, optimizasyon, daha kısa yüklenme süreleri, menüdeki kasmaları en aza indirgeme ve daha iyi grafiklere sahip.
4070 ile RT orta, DLSS quality ayarda oynuyorum oyun 100FPS'i gecmiyor. Nasil optimizasyon yapmislar anlam veremedim.

Legacy çok eski grafik motoruna sahipti. 2015 dile kolay. Enchanded sürümü çok daha modern gözüküyor. Rockstar alın idare edin kafasında yapmış aslında. Seneye GTA 6 gelecek zaten. Kısacası GTA 5'e son dokunuşu yaptılar.

eski sürümü daha fazla yer kapliyor tam tersi yenisi daha fazla olmasi gerekmiyor mu o nasil is anlamadim arasinda 25 gb fark var
Yeni nesil optimize yaptıkları içindir. Eskiye göre daha yeni teknoloji var çünkü. Eskisi çok fazla yer kaplıyordu mesela 2015 teknolojisi ile yapıldığı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…