GTA 5 enhanced yüklemek için legacy silinebilir mi?

giresunluu

Picopat
Daha fazla  
Depolama açısından Legacy'yi silip enhanced yükleyebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İstiyorsan yükleyebilirsin ama profilini aktar. Sıfırdan başlatıyor oyunu.
Profili aktarmadan sildim tekrar yükleyip save aktarabilir miyim ya da yüklemeden yapabiliyorsam daha kolay olur.

Ben de bu konuda bir soru sormak istiyorum. Epic Games'de gta online yüklüydü. Tekrar yüklediğimde oyun legacy ve enhanced arasında seçim mi yaptırıyor? Yani legacyden enhanced'e nasıl geçebiliyoruz?

Ben de bu konuda bir soru sormak istiyorum. Epic Games'de gta online yüklüydü. Tekrar yüklediğimde oyun legacy ve enhanced arasında seçim mi yaptırıyor? Yani legacyden enhanced'e nasıl geçebiliyoruz?
Ayrı oyun olarak gelmesi lazım.

Profili aktarmadan sildim tekrar yükleyip save aktarabilir miyim ya da yüklemeden yapabiliyorsam daha kolay olur.
Bilgim yok maalesef.

Ayrı oyun olarak gelmesi lazım.

Bilgim yok maalesef.
Yani Epic'e girdiğimde ekstra olarak oyun yükleme ekranında gta 5 enhanced diye yeni bir şey mi göreceğim? Eski gta 5 olanlara enhanced olan otomatik olarak geliyor mu?

Yani Epic'e girdiğimde ekstra olarak oyun yükleme ekranında GTA 5 enhanced diye yeni bir şey mi göreceğim? Eski GTA 5 olanlara enhanced olan otomatik olarak geliyor mu?

Steam'de şovla beraber oyunu yükle kısmı vardı iki ayrı oyun olarak gösteriyordu Epic'te GTA olmadığı için ayrıntı bilmiyorum ama ayrı olarak gelmesi lazım kütüphaneye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…