GTA 5 Enhanced'dan Legacy'e save aktarımı nasıl yapılır?

İşletim sistemi
Windows 11

TRCONNOR

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Corsair Vengence 16 Gb DDR 5 5200 Mhz Tek Kanal
Ekran kartı
Msı Ventus 2X Rtx 4060 8 Gb
Anakart
Msı Pro A620M-E
İşlemci
Ryzen 5 7600
Arkadaşlar normalde herkes Legacy'den Enhanced'a save aktarımı yapıyor, ben yeni sürümde performans sıkıntısı çektiğim için ve mod kuramadığım için tam tersi bir işlem yapmak istiyorum. Bu mümkün müdür acaba?

Aktarım derken hikaye modunu mu kastediyorsunuz yoksa legacy sürüme geri dönmeyi mi? legacy'e geri dönmek için kütüphanedeki legacy sürümlü olan gta'yı yüklemen yeterli.

Aktarım derken hikaye modunu mu kastediyorsunuz yoksa legacy sürüme geri dönmeyi mi? Legacy'e geri dönmek için kütüphanedeki legacy sürümlü olan GTA'yı yüklemen yeterli.

Hikaye kasmadım 2 kere bitirmiştim daha önceden fakat şimdi game Pass sahibiyim daha önceden Online karakter kasamamıştım şimdi güzel karakter kastım. Oyunda güzel paramda var sadece Online'daki karakterimi Legacy'e aktarmam mümkün müdür?

Hayır online karakteri legacy'e aktaramazsın maalesef.

Hayır Online karakteri Legacy'e aktaramazsın maalesef.

Hadi ya hocam burada arkadaş kalıyor demiş ama sabah denediğimde Online ekranında sıfırdan karakter oluşturmuştum bu arkadaş nasıl yapmıiş o zaman ya.

Hadi ya hocam burada arkadaş kalıyor demiş ama sabah denediğimde Online ekranında sıfırdan karakter oluşturmuştum bu arkadaş nasıl yapmıiş o zaman ya.
Dediğim gibi, enhanced online karakteri legacy'e aktaramazsın mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…