Arkadaşlar normalde herkes Legacy'den Enhanced'a save aktarımı yapıyor, ben yeni sürümde performans sıkıntısı çektiğim için ve mod kuramadığım için tam tersi bir işlem yapmak istiyorum. Bu mümkün müdür acaba?
Aktarım derken hikaye modunu mu kastediyorsunuz yoksa legacy sürüme geri dönmeyi mi? legacy'e geri dönmek için kütüphanedeki legacy sürümlü olan gta'yı yüklemen yeterli.
Aktarım derken hikaye modunu mu kastediyorsunuz yoksa legacy sürüme geri dönmeyi mi? Legacy'e geri dönmek için kütüphanedeki legacy sürümlü olan GTA'yı yüklemen yeterli.
Hikaye kasmadım 2 kere bitirmiştim daha önceden fakat şimdi game Pass sahibiyim daha önceden Online karakter kasamamıştım şimdi güzel karakter kastım. Oyunda güzel paramda var sadece Online'daki karakterimi Legacy'e aktarmam mümkün müdür?
Hikaye kasmadım 2 kere bitirmiştim daha önceden fakat şimdi game Pass sahibiyim daha önceden Online karakter kasamamıştım şimdi güzel karakter kastım. Oyunda güzel paramda var sadece Online'daki karakterimi Legacy'e aktarmam mümkün müdür?
Merhaba, hesabımdaki ilk GTA 5 Online deneyimi Enhanced sürümü ile, legacy sürümünde Online girsem aynı karakterimle mi giriyorum? Aynı karakterimle oynamak istiyorum.
www.technopat.net
Hocam o zaman bu arkadaşlar oyun 2 sürümde patlchlenmeden önce filan denemişler sanırım.