M MugetsuSSD Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 156 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #1 RAM 8 Gb Ekran kartı AMD Radeon R9 270 Series Anakart H97M-Plus Asus İşlemci İntel i5 4460 CPU 3.20 GHZ Merhaba herkese. GTA 5'i Epic Games'ten zamanında almıştım. Bayağıdır oynamıyordum, tekrar girmek istediğimde entering story mode da kalıp duruyor ve oyuna girmiyor. Belgelerim Rockstar klasöründeki dosyaları sildim, 5-6 kere dosya doğrulama yaptım olmadı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2023
Merhaba herkese. GTA 5'i Epic Games'ten zamanında almıştım. Bayağıdır oynamıyordum, tekrar girmek istediğimde entering story mode da kalıp duruyor ve oyuna girmiyor. Belgelerim Rockstar klasöründeki dosyaları sildim, 5-6 kere dosya doğrulama yaptım olmadı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
KawaiiAlly Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 204 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600, MSI RX6500XT, Corsair Vengeance Pro 8x2 3200MHz, Seagate 1TB 7200RPM, Samsung M.2 970 Evo 500GB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mart 2023 #2 MugetsuSSD dedi: Merhaba herkese. GTA 5'i Epic Games'ten zamanında almıştım. Bayağıdır oynamıyordum, tekrar girmek istediğimde entering story mode da kalıp duruyor ve oyuna girmiyor. Belgelerim Rockstar klasöründeki dosyaları sildim, 5-6 kere dosya doğrulama yaptım olmadı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sistemin zorlanıyor olabilir oyunu açarken. 8GB GTA İçin az, bende de hep uzun sürüyordu. Sistemi geliştirip 16GB Ram takınca daha rahat oldu. Artı 0 Eksi
MugetsuSSD dedi: Merhaba herkese. GTA 5'i Epic Games'ten zamanında almıştım. Bayağıdır oynamıyordum, tekrar girmek istediğimde entering story mode da kalıp duruyor ve oyuna girmiyor. Belgelerim Rockstar klasöründeki dosyaları sildim, 5-6 kere dosya doğrulama yaptım olmadı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sistemin zorlanıyor olabilir oyunu açarken. 8GB GTA İçin az, bende de hep uzun sürüyordu. Sistemi geliştirip 16GB Ram takınca daha rahat oldu.
Snipershot Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ASSASSİN 16 Mart 2023 #3 Hocam driverlardan olabiliyor bazen Ben ekran kartını güncelleyerek çözmüştüm Artı 0 Eksi
S sersemizhh Centipat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #4 Daha önce mod kurmuş muydun. Artı 0 Eksi
Snipershot Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ASSASSİN 16 Mart 2023 #5 KawaiiAlly dedi: Sistemin zorlanıyor olabilir oyunu açarken. 8 GB GTA İçin az, bende de hep uzun sürüyordu. Sistemi geliştirip 16 GB RAM takınca daha rahat oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam 8 zorlasaydı oyunu açar hafif drop verir diye düşünüyorum da arkadaş loadingde duruyor diyor Artı 0 Eksi
KawaiiAlly dedi: Sistemin zorlanıyor olabilir oyunu açarken. 8 GB GTA İçin az, bende de hep uzun sürüyordu. Sistemi geliştirip 16 GB RAM takınca daha rahat oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam 8 zorlasaydı oyunu açar hafif drop verir diye düşünüyorum da arkadaş loadingde duruyor diyor
KawaiiAlly Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 204 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600, MSI RX6500XT, Corsair Vengeance Pro 8x2 3200MHz, Seagate 1TB 7200RPM, Samsung M.2 970 Evo 500GB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mart 2023 #6 Snipershot dedi: Hocam 8 zorlasaydı oyunu açar hafif drop verir diye düşünüyorum da arkadaş loadingde duruyor diyor Genişletmek için tıkla... Kanka bende 8GB olduğu zamanlar acayip uzun sürüyordu, rahat 1-2 saat bekliyordum şakasız (tabi o sıralar benim pc çok daha kötüydü) Artı 0 Eksi
Snipershot dedi: Hocam 8 zorlasaydı oyunu açar hafif drop verir diye düşünüyorum da arkadaş loadingde duruyor diyor Genişletmek için tıkla... Kanka bende 8GB olduğu zamanlar acayip uzun sürüyordu, rahat 1-2 saat bekliyordum şakasız (tabi o sıralar benim pc çok daha kötüydü)
Snipershot Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ASSASSİN 18 Mart 2023 #7 KawaiiAlly dedi: Kanka bende 8 GB olduğu zamanlar acayip uzun sürüyordu, rahat 1-2 saat bekliyordum şakasız (tabii o sıralar benim PC çok daha kötüydü) Genişletmek için tıkla... Bende de ekran kartı 90-95 derecelerde geziyordu 30 40 dakika bekliyordum Artı 0 Eksi
KawaiiAlly dedi: Kanka bende 8 GB olduğu zamanlar acayip uzun sürüyordu, rahat 1-2 saat bekliyordum şakasız (tabii o sıralar benim PC çok daha kötüydü) Genişletmek için tıkla... Bende de ekran kartı 90-95 derecelerde geziyordu 30 40 dakika bekliyordum