Çözüldü GTA 5 Epic Games Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 8.1

RivaiNN

Centipat
Daha fazla  
Epic Games'te GTA 5 oynamak istedim ve indirdim Social Club hesabım da var ama ne zaman oyuna girmek istesem bu hatayı veriyor internetten çözüm aradım ama hep eski zamanlarda oluşan sistemsel bir sıkıntı dedi acaba sorun bende mi yoksa Epic'te mi sorun var?
resim_2021-03-10_011420.png

Çözüm
Epic Games sunucularında bir sıkıntı olmuş olabilir ve orada hesabı eşleştirdiniz mi sormak isterim?

Daha önceden GTA 5'i indirip oynadım Online'da karakter de oluşturdum ama sıkıntı Rockstar Games Launcher'da sanırım çünkü Rockstar Launcher'ı Epic olmadan açmayı denedim ve "Connection Failed" diye bağlantı hatası yaşadım.
Bu sorunu başka yaşayan birileri varsa ben sorunu çözdüm. Belgelerim'den "Rockstar Games" klasörüne girin. Sonra içindeki "Social Club" ve "Launcher" klasörlerini silin. Ben bu şekilde çözdüm siz de aynı sorunu yaşıyosanız denersiniz zaten.
Epic Games'te GTA 5 oynamak istedim ve indirdim Social Club hesabım da var ama ne zaman oyuna girmek istesem bu hatayı veriyor internetten çözüm aradım ama hep eski zamanlarda oluşan sistemsel bir sıkıntı dedi acaba sorun bende mi yoksa Epic'te mi sorun var?Eki Görüntüle 914757
Çevrimdışı moddan çıkıp epic games'den GTA5 için güncelleştirmeleri denetleyin ve tekrar deneyin.

Epic Games sunucularında bir sıkıntı olmuş olabilir ve orada hesabı eşleştirdiniz mi sormak isterim?

Daha önceden GTA 5'i indirip oynadım Online'da karakter de oluşturdum ama sıkıntı Rockstar Games Launcher'da sanırım çünkü Rockstar Launcher'ı Epic olmadan açmayı denedim ve "Connection Failed" diye bağlantı hatası yaşadım.
Bu sorunu başka yaşayan birileri varsa ben sorunu çözdüm. Belgelerim'den "Rockstar Games" klasörüne girin. Sonra içindeki "Social Club" ve "Launcher" klasörlerini silin. Ben bu şekilde çözdüm siz de aynı sorunu yaşıyosanız denersiniz zaten.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı