Epic Games'te GTA 5 oynamak istedim ve indirdim Social Club hesabım da var ama ne zaman oyuna girmek istesem bu hatayı veriyor internetten çözüm aradım ama hep eski zamanlarda oluşan sistemsel bir sıkıntı dedi acaba sorun bende mi yoksa Epic'te mi sorun var?
Daha önceden GTA 5'i indirip oynadım Online'da karakter de oluşturdum ama sıkıntı Rockstar Games Launcher'da sanırım çünkü Rockstar Launcher'ı Epic olmadan açmayı denedim ve "Connection Failed" diye bağlantı hatası yaşadım.
Bu sorunu başka yaşayan birileri varsa ben sorunu çözdüm. Belgelerim'den "Rockstar Games" klasörüne girin. Sonra içindeki "Social Club" ve "Launcher" klasörlerini silin. Ben bu şekilde çözdüm siz de aynı sorunu yaşıyosanız denersiniz zaten.
Epic Games'te GTA 5 oynamak istedim ve indirdim Social Club hesabım da var ama ne zaman oyuna girmek istesem bu hatayı veriyor internetten çözüm aradım ama hep eski zamanlarda oluşan sistemsel bir sıkıntı dedi acaba sorun bende mi yoksa Epic'te mi sorun var?Eki Görüntüle 914757
Daha önceden GTA 5'i indirip oynadım Online'da karakter de oluşturdum ama sıkıntı Rockstar Games Launcher'da sanırım çünkü Rockstar Launcher'ı Epic olmadan açmayı denedim ve "Connection Failed" diye bağlantı hatası yaşadım.
Bu sorunu başka yaşayan birileri varsa ben sorunu çözdüm. Belgelerim'den "Rockstar Games" klasörüne girin. Sonra içindeki "Social Club" ve "Launcher" klasörlerini silin. Ben bu şekilde çözdüm siz de aynı sorunu yaşıyosanız denersiniz zaten.