GTA 5 Epic Games LS 0018 hatası

İşletim sistemi
Windows 11

yasinbilgekisa

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
3050Ti
İşlemci
i5 11. nesil
Arkadaşlar herkese merhaba, ben yasin elimde Monster Abra A5 v17.2.3 yeni aldığım bilgisayarım var, sorun şu ki bilgisayarımı aldığımdan beri içinde GTA 5 oynayamadım ve Epic Games sorunumu çözemedi. İnternette de yeterli cevabı bulamadım. Mesela bu sitede açılmış aynı konu var lakin arkadaşlar polis modu vs demiş benim sorunumun bununla alakası yok. LS 0018 oyun hala çalışıyor hatası alıyorum Epic'ten, Rockstar Launcher'da da Game is currently running hatası veriyor. Epic Games canlı destek bana LS 0018 hatası linkini gönderdi ama bir işe yaramadı. Ekran kartım güncel, Windows Update güncel Epic sil yükle yaptım yani o da güncel GTA 5'i 4-5 defa sil yükle yaptım o da güncel işin garibi oyun çalışıyor görünüyor Epic'te ama Görev Yöneticisi'nden kapatamıyorum erişim engellendi diyor dün Windows 11 ISO tekrar yükledim ama olmadı yardım edin şu oyunun tadını bir alamadım gitti.

Aynı sorunu birebir şuan yaşıyorum, bir çözüm bulabildin mi acaba?

1- Rockstar Games klasörünü bularak içerisindeki Launcher ve Social Club dosyasını tamamen sildim.
2- belgelere girdim ve oradaki Rockstar Games içindeki GTA 5 ve Social Club klasörlerini sildim.

Ben bu klasörleri silerken bulut depolama hatası vermişti. Bilgisayarı güvenli modda başlatıp sildiğimde düzelmişti. Eğer silerken sorun olursa sizde güvenli modda başlatıp silebilirsiniz.
Daha sonra Epic Games'ten pyunu açın tekrar Rockstar'ı kuracak ve açılacak bende böyle oldu. Bunu da az önce yine aynı sorunu yaşayan biri söyledi umarım seninkini de çözer.

Eve gidince deneyeceğim, dönüş yaparım size. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…