akifs_wn Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 231 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #1 Merhabalar arkadaşlar Epic Games'ten yani orijinal GTA 5 kullanıyorum. Acaba mod yüklersem Online ile ilgili sıkıntı çıkar mı?
Merhabalar arkadaşlar Epic Games'ten yani orijinal GTA 5 kullanıyorum. Acaba mod yüklersem Online ile ilgili sıkıntı çıkar mı?
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.642 Makaleler 1 Çözümler 4 9 Ağustos 2021 #2 Online girersen anında dosya değişikliğinden perma ban yersin sadece Epic Games değil bütün yerlerde böyle.
Online girersen anında dosya değişikliğinden perma ban yersin sadece Epic Games değil bütün yerlerde böyle.
B bloodmaster Kilopat Katılım 24 Mayıs 2019 Mesajlar 57 9 Ağustos 2021 #3 Online'ye girersen ban yersin storyde kullandıgında sıkıntı olmuyor diye biliyorum.
Ahaksvn Yoctopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #4 beyemirs dedi: Online girersen anında dosya değişikliğinden perma ban yersin sadece Epic Games değil bütün yerlerde böyle. Genişletmek için tıkla... Yok modla online girmicem zaten sadece story gircem storyde sıkıntı olurmu demek istedim( yan hesabım bu arada aynı kişiyim)
beyemirs dedi: Online girersen anında dosya değişikliğinden perma ban yersin sadece Epic Games değil bütün yerlerde böyle. Genişletmek için tıkla... Yok modla online girmicem zaten sadece story gircem storyde sıkıntı olurmu demek istedim( yan hesabım bu arada aynı kişiyim)
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.642 Makaleler 1 Çözümler 4 9 Ağustos 2021 #5 Ahaksvn dedi: Yok modla Online girmeyeceğim zaten sadece story gireceğim storyde sıkıntı olur mu demek istedim( yan hesabım bu arada aynı kişiyim) Genişletmek için tıkla... Story mod da sıkıntı yaratmaz Online'a girmeyin.
Ahaksvn dedi: Yok modla Online girmeyeceğim zaten sadece story gireceğim storyde sıkıntı olur mu demek istedim( yan hesabım bu arada aynı kişiyim) Genişletmek için tıkla... Story mod da sıkıntı yaratmaz Online'a girmeyin.
Ahaksvn Yoctopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #6 beyemirs dedi: Story mod da sıkıntı yaratmaz Online'a girmeyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler
beyemirs dedi: Story mod da sıkıntı yaratmaz Online'a girmeyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler