DOWIL Centipat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #1 5 ay önce GTA 5 almıstım ama hiçbir zaman kolla oynayamadım. Kolu desteklemiyor. Epic Games'te bu sorunu nasıl duzeltebilirim?
5 ay önce GTA 5 almıstım ama hiçbir zaman kolla oynayamadım. Kolu desteklemiyor. Epic Games'te bu sorunu nasıl duzeltebilirim?
partylikeits1941 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 5.174 Makaleler 1 Çözümler 22 21 Aralık 2024 #2 Steam'e "Steam dışı oyun ekle" seçeneği ile oyunu eklersen oyunu açtığında Steam overlay'in gamepad desteği ile birlikte oynayabilirsin. Artı 0 Eksi
Steam'e "Steam dışı oyun ekle" seçeneği ile oyunu eklersen oyunu açtığında Steam overlay'in gamepad desteği ile birlikte oynayabilirsin.
KS KS DOWIL Centipat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #3 Steam'de Steam dısı oyun ekleye bastıgımda partylikeits1941 dedi: Steam'e "Steam dışı oyun ekle" seçeneği ile oyunu eklersen oyunu açtığında Steam Overlay'in gamepad desteği ile birlikte oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Rockstar Launcher veya GTA 5 cıkmıyor Artı 0 Eksi
Steam'de Steam dısı oyun ekleye bastıgımda partylikeits1941 dedi: Steam'e "Steam dışı oyun ekle" seçeneği ile oyunu eklersen oyunu açtığında Steam Overlay'in gamepad desteği ile birlikte oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Rockstar Launcher veya GTA 5 cıkmıyor
STE1N Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 2.259 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #4 Gamepad' in nedir? Nintendo Pro Controller ve türeviyse yardımcı olabilirim. Artı 0 Eksi
KS KS DOWIL Centipat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #5 STE1N dedi: Gamepad' in nedir? Nintendo Pro Controller ve türeviyse yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... dualsense 4 Artı 0 Eksi
STE1N dedi: Gamepad' in nedir? Nintendo Pro Controller ve türeviyse yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... dualsense 4