GTA 5 Epic Games'ten alınır mı?

Yer
Ankara/Türkiye
RAM
1X16 ddr4l Kingston
SSD veya HDD modeli
Samsung M2 ssd 256gb
Ekran kartı
GTX 1650 (mobile)
İşlemci
İntel core i7 9 nesil
Şu anda premium sürümü 370TL'ye kadar düşmüş. Başka yerde daha ucuza var mı yoksa yılbaşını bekleyeyim mi? İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda premium sürümü 370TL'ye kadar düşmüş. Başka yerde daha ucuza var mı yoksa yılbaşını bekleyeyim mi? İyi sosyaller.

Daha düşüğe gelir mi bilmiyorum ama Epic'ten alınca da diğer oyuncularla eşleşebiliyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda premium sürümü 370TL'ye kadar düşmüş. Başka yerde daha ucuza var mı yoksa yılbaşını bekleyeyim mi? İyi Sosyaller.

Açıkçası şu an Epic'te olan oyunları Steam'den almaya karşıyım varsa Epic'ten al çok daha ucuza geliyor.

Online oynayacaksanız ya da mod yükleyecekseniz 200 lira daha fazla verip Steam'den almanızı tercih ederim.

Oyun açıldıktan sonra nereden alındığının hiçbir önemi yok.

Hayır kesinlikle tavsiye etmiyorum, alacağınız Rockstar oyunlarını Rockstar'ın kendi sayfasından alınız kesinlikle, mesela Rockstar'ın kendi sayfasında GTA 5 indirimsiz haliyle bile Epic'in indirimsiz halinden ucuz, şu an oyun Rockstar'ın sayfasında 275,49 TL.

Hayır kesinlikle tavsiye etmiyorum, alacağınız Rockstar oyunlarını Rockstar'ın kendi sayfasından alınız kesinlikle, mesela Rockstar'ın kendi sayfasında GTA 5 indirimsiz haliyle bile Epic'in indirimsiz halinden ucuz, şu an oyun Rockstar'ın sayfasında 275,49 TL.

Sağ olun hocam.

Ben Rockstar Games'in kendi sitesinden premium Edition olmayan serisini 200TL'ye almıştım birkaç gün önce. İndirim hala devam ediyor mu bilmiyorm

Hocam Online için premium şart mi?

Alınır tabii ki, daha önceden hediye olarak ücretsiz bile vermişti. Destek olması açısından oradan satın almanı tavsiye ederim.

Hocam o zaman 2010 model laptop vardı indirmek zorundayız sanıyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı