Browniem Centipat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 228 Çözümler 1 Yer Arabic sözlere sahipler onlara minnet eylemem. 14 Mayıs 2020 #11 dammy7582 dedi: Fake olma ihtimali olabilirmiş sanırım. Genişletmek için tıkla... Yok aga Instagram sayfaları da paylaştı silinmeden önce. Resmi hesaplarından paylaştılar videoyu.
dammy7582 dedi: Fake olma ihtimali olabilirmiş sanırım. Genişletmek için tıkla... Yok aga Instagram sayfaları da paylaştı silinmeden önce. Resmi hesaplarından paylaştılar videoyu.
Lowell1 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 14 Mayıs 2020 #12 Gerçek olduğunu pek zannetmiyorum. Hiçbir paylaşım yok çünkü GTA 5 hakkında.
Browniem Centipat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 228 Çözümler 1 Yer Arabic sözlere sahipler onlara minnet eylemem. 14 Mayıs 2020 #13 Lowell1 dedi: Gerçek olduğunu pek zannetmiyorum. Hiçbir paylaşım yok çünkü GTA 5 hakkında. Genişletmek için tıkla... 18: 00'da göreceğiz kardeşim açık verdiler, oyunu ücretsiz vermezlerse ayıp ederler .
Lowell1 dedi: Gerçek olduğunu pek zannetmiyorum. Hiçbir paylaşım yok çünkü GTA 5 hakkında. Genişletmek için tıkla... 18: 00'da göreceğiz kardeşim açık verdiler, oyunu ücretsiz vermezlerse ayıp ederler .
YouLose Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 250 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mayıs 2020 #14 Şimdilik kesin bir şey yok diye biliyorum ama vermeleri gerçekten çok saçma olur bence yine pek satılmayan oyunlardan birini verecekler.
Şimdilik kesin bir şey yok diye biliyorum ama vermeleri gerçekten çok saçma olur bence yine pek satılmayan oyunlardan birini verecekler.
D dammy7582 Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 278 14 Mayıs 2020 #15 Bence gerçekten GTA 5 verecek olsalar herkes üye olup yararlansın diye bin kere reklam yaparlardı. Ama umarım verirler.
Bence gerçekten GTA 5 verecek olsalar herkes üye olup yararlansın diye bin kere reklam yaparlardı. Ama umarım verirler.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 14 Mayıs 2020 #16 dammy7582 dedi: Bence gerçekten GTA 5 verecek olsalar herkes üye olup yararlansın diye bin kere reklam yaparlardı. Ama umarım verirler. Genişletmek için tıkla... Bu gizemden daha büyük reklam mı var?
dammy7582 dedi: Bence gerçekten GTA 5 verecek olsalar herkes üye olup yararlansın diye bin kere reklam yaparlardı. Ama umarım verirler. Genişletmek için tıkla... Bu gizemden daha büyük reklam mı var?
rootz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 2.056 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer Hatay/İskenderun 14 Mayıs 2020 #17 Hadi desene yer yerinden oynayacak.
Artex Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 289 14 Mayıs 2020 #18 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Bu gizemden daha büyük reklam mı var? Genişletmek için tıkla... Katılıyorum watch dogs 1 de bile böle gizemli oyun felan koymadılar tanımca ya gta 5 yada ona benzer kaliteli bir oyun
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Bu gizemden daha büyük reklam mı var? Genişletmek için tıkla... Katılıyorum watch dogs 1 de bile böle gizemli oyun felan koymadılar tanımca ya gta 5 yada ona benzer kaliteli bir oyun
Turgineer Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.538 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mayıs 2020 #19 GTA V beleş dağıtılırsa inanılmaz harika olucak. Gerçi HD Graphics ile Very Low 768p oynuyacağım ama olsun. Epic Games gözüme girdi, ama oyun almak istediğimde Steam'den alırım. Epic Games hala Steam Atölye yerini dolduracak bir hizmet geliştirmedi.
GTA V beleş dağıtılırsa inanılmaz harika olucak. Gerçi HD Graphics ile Very Low 768p oynuyacağım ama olsun. Epic Games gözüme girdi, ama oyun almak istediğimde Steam'den alırım. Epic Games hala Steam Atölye yerini dolduracak bir hizmet geliştirmedi.
YouLose Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 250 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mayıs 2020 #20 Ben ücretsiz olmaması taraftarıyım açıkçası sanmıyorum ama eğer ki dağıtılırsa da Online'a girilemeyeceğini düşünüyorum. Büyük ihtimal her yerde hileler olur.
Ben ücretsiz olmaması taraftarıyım açıkçası sanmıyorum ama eğer ki dağıtılırsa da Online'a girilemeyeceğini düşünüyorum. Büyük ihtimal her yerde hileler olur.