GTA 5 Epic Store'de Saat 18:00'da Ücretsiz

Cidden adamların GTA 5 vereceklerini zannedenler var .
Niye sanki buna siz karar veriyorsunuz gibi yazıyorsunuz ki? Verirlerse ne olucak rezil olacaksınız. Oturduğunuz yerden boş boş konuşuyorsunuz. Bi' siz akıllısınız koskoca şirket yöneticileri bilmiyor neyden nasıl reklam ve kar yapacaklarını. Gerçekten bizim milletin bu hali ülkenin özeti işte.

Adamlar o oyundan o kadar para kazanıyorlar Rockstar Games kabul eder mi zannediyorsun? Hem Epic Games'in bütçesi yeter mi? O kadar kişi tekrar tekrar hesap açıp GTA 5 alacak. Ben düşüncemi belirttim böyle sinirlenmeye ne gerek var .

Sinirlenmiyorum neden sinirleneyim?
Düşünmeden yazıyorsunuz. Rockstar kabul eder mi ne demek yahu? Parasını verdin mi her şeyi kabul eder. Epic Games'in parası yeter mi diye sormanız zaten bu konuda hiçbir şey bilmediğinizi gösteriyor. Sadece Fortnite geliri yeter adamların şirketi idare etmesi için. Bunun daha oyun motoru var. Bilmiyorsanız araştırın öyle yazın şurda kalmış 3 saat zaten. Bir dayanak yok, neymiş parası yetmezmiş.

Bana kalırsa bence vermeyecekler GTA 5 hala Steam'da satılıyor ve 2020 yılına olmasına rağmen hala alan bir sürü kişi var para ile satmak var iken Rockstar Games'in bu oyunu bedavaya vermeye hiç niyeti yok gibi üstelik yeni bir GTA oyunu bile çıkmamış iken. GTA 6 ufukta bile gözükmüyor üstüne üstün gönderiyi silmişler belki de ilk başta beleş olacaktı ama sonradan vazgeçtiler 18:00'a kadar bekleyip göreceğiz.

Epic Games'i ne zannediyorsun anlamadım? Çok hafife alma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…