M mermix Yoctopat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #1 GTA 5 oynarken bir anda sıyah ekran olup GTA 5 "error GFX D3D ınıt" hatası karsima cıkıyor çözümünü bilen varsa yazabilir mi?
GTA 5 oynarken bir anda sıyah ekran olup GTA 5 "error GFX D3D ınıt" hatası karsima cıkıyor çözümünü bilen varsa yazabilir mi?
xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 13 Aralık 2022 #2 Oyun dosyasını doğrulayın. Artı 0 Eksi
KS KS M mermix Yoctopat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #3 xanax32 dedi: Oyun dosyasını doğrulayın. Genişletmek için tıkla... bana ulaşa bilirmisin xanax32 dedi: Oyun dosyasını doğrulayın. Genişletmek için tıkla... yaptım yıne aynı GTA 5 oynarken bir anda sıyah ekran olup GTA 5 "error GFX D3D ınıt" hatası karsima cıkıyor çözümünü bilen varsa yazabilir mi? mermix dedi: Bana ulaşabilir misin? Yaptım yıne aynı GTA 5 oynarken bir anda sıyah ekran olup GTA 5 "error GFX D3D ınıt" hatası karsima cıkıyor çözümünü bilen varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Dosyalari hep guncelledim yine aynı Son düzenleme: 15 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
xanax32 dedi: Oyun dosyasını doğrulayın. Genişletmek için tıkla... bana ulaşa bilirmisin xanax32 dedi: Oyun dosyasını doğrulayın. Genişletmek için tıkla... yaptım yıne aynı GTA 5 oynarken bir anda sıyah ekran olup GTA 5 "error GFX D3D ınıt" hatası karsima cıkıyor çözümünü bilen varsa yazabilir mi? mermix dedi: Bana ulaşabilir misin? Yaptım yıne aynı GTA 5 oynarken bir anda sıyah ekran olup GTA 5 "error GFX D3D ınıt" hatası karsima cıkıyor çözümünü bilen varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Dosyalari hep guncelledim yine aynı