l3eowulf Decapat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #1 GTA 5'i acarken ERR_AUD_INIT_2 hatasini aliyorum. YouTube'a baktim, yaptim ama olmadi. Bilen varsa yardımcı olabilir mi bana?
GTA 5'i acarken ERR_AUD_INIT_2 hatasini aliyorum. YouTube'a baktim, yaptim ama olmadi. Bilen varsa yardımcı olabilir mi bana?
Bugs Bunny Hectopat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 753 Çözümler 6 19 Ağustos 2021 #2 Oyun orijinal ise dosya doğrulama yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS l3eowulf Decapat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #3 Bugs Bunny dedi: Oyun orijinal ise dosya doğrulama yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef oyun orjinal degil Baska bi çözümü olabilirmi Artı 0 Eksi
Bugs Bunny dedi: Oyun orijinal ise dosya doğrulama yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef oyun orjinal degil Baska bi çözümü olabilirmi
Bugs Bunny Hectopat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 753 Çözümler 6 19 Ağustos 2021 #4 Visual indirmelerini kurmayı deneyebilirsiniz. En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri Bu makalede, Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketlerinin en son sürümlerine yönelik indirme baÄlantıları listelenmektedir. support.microsoft.com Direct-X güncellemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Visual indirmelerini kurmayı deneyebilirsiniz. En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri Bu makalede, Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketlerinin en son sürümlerine yönelik indirme baÄlantıları listelenmektedir. support.microsoft.com Direct-X güncellemeyi deneyin.
KS KS l3eowulf Decapat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #5 Bugs Bunny dedi: Visual indirmelerini kurmayı deneyebilirsiniz. En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri Bu makalede, Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketlerinin en son sürümlerine yönelik indirme baÄlantıları listelenmektedir. support.microsoft.com Direct-X güncellemeyi deneyin. Bugs Bunny dedi: Visual indirmelerini kurmayı deneyebilirsiniz. En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri Bu makalede, Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketlerinin en son sürümlerine yönelik indirme baÄlantıları listelenmektedir. support.microsoft.com Direct-X güncellemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... evet suan onu deniyorum inslh olur Genişletmek için tıkla... Bugs Bunny dedi: Visual indirmelerini kurmayı deneyebilirsiniz. En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri Bu makalede, Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketlerinin en son sürümlerine yönelik indirme baÄlantıları listelenmektedir. support.microsoft.com Direct-X güncellemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Drivet booster dan baktim guncel degilmis simdi onlari gunceliyorum Bugs Bunny dedi: Visual indirmelerini kurmayı deneyebilirsiniz. En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri Bu makalede, Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketlerinin en son sürümlerine yönelik indirme baÄlantıları listelenmektedir. support.microsoft.com Direct-X güncellemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmadi reiz guncelledim ama hala ayni sekilde hatayi aliyorum Dosya Ekleri B50F8412-5AD3-4448-AF1B-373AD36A0845.jpeg 492,5 KB · Görüntüleme: 64 Son düzenleme: 19 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
Bugs Bunny dedi: Visual indirmelerini kurmayı deneyebilirsiniz. En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri Bu makalede, Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketlerinin en son sürümlerine yönelik indirme baÄlantıları listelenmektedir. support.microsoft.com Direct-X güncellemeyi deneyin. Bugs Bunny dedi: Visual indirmelerini kurmayı deneyebilirsiniz. En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri Bu makalede, Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketlerinin en son sürümlerine yönelik indirme baÄlantıları listelenmektedir. support.microsoft.com Direct-X güncellemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... evet suan onu deniyorum inslh olur Genişletmek için tıkla... Bugs Bunny dedi: Visual indirmelerini kurmayı deneyebilirsiniz. En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri Bu makalede, Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketlerinin en son sürümlerine yönelik indirme baÄlantıları listelenmektedir. support.microsoft.com Direct-X güncellemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Drivet booster dan baktim guncel degilmis simdi onlari gunceliyorum Bugs Bunny dedi: Visual indirmelerini kurmayı deneyebilirsiniz. En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri Bu makalede, Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketlerinin en son sürümlerine yönelik indirme baÄlantıları listelenmektedir. support.microsoft.com Direct-X güncellemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmadi reiz guncelledim ama hala ayni sekilde hatayi aliyorum
Bugs Bunny Hectopat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 753 Çözümler 6 19 Ağustos 2021 #6 Driver Booster kullanmayın elle güncelleyin. Ses kartınızın driver güncelleyin diyeceğim işe yaramaz gibime geliyor. Oyun dosyalarında sıkıntı olabilir. Artı 0 Eksi
Driver Booster kullanmayın elle güncelleyin. Ses kartınızın driver güncelleyin diyeceğim işe yaramaz gibime geliyor. Oyun dosyalarında sıkıntı olabilir.