K kaskaya Femtopat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Yok Cinsiyet Erkek Meslek Yok 11 Aralık 2024 #1 RAM 16 GB İşlemci AMD Ryzen 5 3500X 6-Core Processor Merhaba. GTA 5'e mod kurdum sflv DLC mod diye ama modu kurduktan sonra bu hatayı verdi ne yapmalıyım? -verify çözümünü de yaptım fakat olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2024
Merhaba. GTA 5'e mod kurdum sflv DLC mod diye ama modu kurduktan sonra bu hatayı verdi ne yapmalıyım? -verify çözümünü de yaptım fakat olmadı.
Lithel Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 440 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #2 Tamamen sorunu atar mısınız görsel olarak. Artı 0 Eksi
KS KS K kaskaya Femtopat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Yok Cinsiyet Erkek Meslek Yok 11 Aralık 2024 #3 Lithel dedi: Tamamen sorunu atar mısınız görsel olarak. Genişletmek için tıkla... Atamıyorum SS almaya kalkışınca uyarı sesi geliyor. Artı 0 Eksi
Lithel dedi: Tamamen sorunu atar mısınız görsel olarak. Genişletmek için tıkla... Atamıyorum SS almaya kalkışınca uyarı sesi geliyor.
Lithel Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 440 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #4 Bu ise hocam oyunu Revo'dan silin ve tekrar yükleyin. Artı 0 Eksi
KS KS K kaskaya Femtopat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Yok Cinsiyet Erkek Meslek Yok 11 Aralık 2024 #5 Lithel dedi: Eki Görüntüle 2372326 Bu ise hocam oyunu Revo'dan silin ve tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Ama yüklediğim mod bozuk olabilir mi? Lithel dedi: Eki Görüntüle 2372326 Bu ise hocam oyunu Revo'dan silin ve tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... 7Launcher'dan indirdim şimdi 13 saat bekleyeceğim. Artı 0 Eksi
Lithel dedi: Eki Görüntüle 2372326 Bu ise hocam oyunu Revo'dan silin ve tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Ama yüklediğim mod bozuk olabilir mi? Lithel dedi: Eki Görüntüle 2372326 Bu ise hocam oyunu Revo'dan silin ve tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... 7Launcher'dan indirdim şimdi 13 saat bekleyeceğim.
Lithel Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 440 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #6 kaskaya dedi: Ama yüklediğim mod bozuk olabilir mi? 7Launcher'dan indirdim şimdi 13 saat bekleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Mod'un bozukluğu ile alakası yok hocam. Oyunu modsuz denediniz mi? Artı 0 Eksi
kaskaya dedi: Ama yüklediğim mod bozuk olabilir mi? 7Launcher'dan indirdim şimdi 13 saat bekleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Mod'un bozukluğu ile alakası yok hocam. Oyunu modsuz denediniz mi?
KS KS K kaskaya Femtopat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Yok Cinsiyet Erkek Meslek Yok 12 Aralık 2024 #7 Lithel dedi: Mod'un bozukluğu ile alakası yok hocam. Oyunu modsuz denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Modsuz hiç gelmiyor o belalı hata. Artı 0 Eksi
Lithel dedi: Mod'un bozukluğu ile alakası yok hocam. Oyunu modsuz denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Modsuz hiç gelmiyor o belalı hata.
Lithel Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 440 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #8 kaskaya dedi: Modsuz hiç gelmiyor o belalı hata. Genişletmek için tıkla... Kurduğunuz mod Menyoo veya herhangi bir trainer mıydı? Artı 0 Eksi
kaskaya dedi: Modsuz hiç gelmiyor o belalı hata. Genişletmek için tıkla... Kurduğunuz mod Menyoo veya herhangi bir trainer mıydı?
KS KS K kaskaya Femtopat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Yok Cinsiyet Erkek Meslek Yok 12 Aralık 2024 #9 Lithel dedi: Kurduğunuz mod Menyoo veya herhangi bir trainer mıydı? Genişletmek için tıkla... Menyoo ve trainer değil harita modu lv sf DLC mod. Artı 0 Eksi
Lithel dedi: Kurduğunuz mod Menyoo veya herhangi bir trainer mıydı? Genişletmek için tıkla... Menyoo ve trainer değil harita modu lv sf DLC mod.