Çözüldü GTA 5 ERR_GFX_D3D_INIT hatası nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

WXeray

Hectopat
Makaleler
1
RAM
16 GB
Ekran kartı
Rtx 4060
Anakart
B450
İşlemci
Rezene 5 5600
Arkadaşlar bu hatayı alıyordum. Geçenlerde bilgisayarı formatladım. Daha hiçbir şey yok sadece GTA 5 yükledim tertemiz sisteme. Tekrardan hata devam etti. Oyunu açar açmaz 2-3 dakika içinde bu hatayı veriyor. Çözümü nedir?

(Fotoğrafı mecburen kamera ile çektim hata verdiğinde ekran görüntüsü alamıyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

DDU ile NVIDIA ekran kartı sürücüsünü kaldırıp 566.36 sürümünü kurup deneyin.

DDU ile NVIDIA ekran kartı sürücüsünü kaldırıp 566.36 sürümünü kurup deneyin.

Çözüm

Hocam sildim sürücüyü. Bende NVIDIA App yüklü. O yeni sürümü kendi kendine yüklemez değil mi? Şimdi 566.36 sürümünü kurup deneyeceğim. Ama hep bu sürümde mi kalmam gerekecek? Yeni güncellemeler ne olacak?

Sorun çözülürse şimdilik bu sürümden devam edin. Yeni güncelleme gelirse kurup test edersiniz. Kendiniz güncellemeyi kurmadığınız sürece yapmaz diye biliyorum.

Sorun çözülürse şimdilik bu sürümden devam edin. Yeni güncelleme gelirse kurup test edersiniz. Kendiniz güncellemeyi kurmadığınız sürece yapmaz diye biliyorum.

Ortalama yarım saattir falan oynuyorum. Şimdilik hata yok. Teşekkür ederim yardımınız için. Hata tekrarlamaz sanırım daha. Verdiğiniz yöntem işe yaradı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…